Woensdag
30-12 t/m Zaterdag
02-01-2021
Weekendhike Oud en Nieuw 2020/2021 geannuleerd
provincie Noord-Brabant vertrekpunt eindpunt Landgoed de Biestheuvel, Hoogcasteren 25 te Hoogeloon  afstand 10-25  aantal deelnemers op dit moment 29 (vol)
< vorige |  agenda  | volgende >
 Omschrijving 
Het traditionele Weekendhike oud & nieuw weekend vindt dit jaar plaats in de Brabantse Kempen waar wij de Schaapskooi hebben gereserveerd: de Schaapskooi.
De karakteristieke groepsaccommodatie heeft een grote eetzaal en aparte groepsruimte met een landelijke, Bourgondische uitstraling. De Schaapskooi is 5 keer genomineerd voor groepsaccommodatie van het jaar.
In deze luxe accommodatie hebben we 13 meerpersoons kamers, ieder met eigen douche en toilet. Iedere kamer is voor max. 2 personen. Daarnaast zijn er 2 extra 2-persoons slaapkamers met eigen sanitair, tegenover de Schaapskooi.
In de directe omgeving van de accommodatie zijn voldoende wandelpaden om een paar dagen heerlijk te wandelen en genieten. Ook op het landgoed zelf is er genoeg te beleven.

Het programma
Het Oud en Nieuw Weekend loopt van wo 30 dec t/m za 2 jan.

Woensdag
Vanaf 16:00 is iedereen van harte welkom op de accommodatie. Er is dan gelegenheid om een kamer te zoeken en van koffie/thee met gebak te genieten. ?s Avonds is er, onder het genot van een drankje en bij een spelletje, voldoende tijd om bij te praten. Vergeet voor deze avond vooral niet om je favoriete bord- of kaartspel mee te nemen.

Donderdag (oudejaarsdag)
Vandaag worden er meerdere wandelingen georganiseerd in de directe omgeving van onze accommodatie. Na het ontbijt kan je kiezen bij welke je aansluit.
Na een inspirerende wandeldag door de Brabantse Kempen is er voldoende tijd om te douchen, tutten en je om te kleden voor het feest. Het thema van het feest wordt dit jaar in overleg met de deelnemers bepaald. Mocht je dus een leuk idee of sterke voorkeur hebben, laat het ons dan weten.
Rond twaalf uur gaan we swingend en met knallende kurken het nieuwe jaar in.
We zorgen deze avond zelf voor de muziek, dus als je verzoeknummers hebt dan gaan we deze zeker proberen te draaien. Na middernacht feesten we nog tot in de kleine uurtjes door, er kan namelijk heerlijk uitgeslapen worden.

Vrijdag
Vandaag hebben we nog de hele dag en nacht de accommodatie tot onze beschikking. We kunnen dus heerlijk uitgeslapen en fris en fruitig aan de brunch verschijnen. s Middags gaan we weer op pad voor een nieuw wandelavontuur. s Avonds is het tijd voor de WH Pub quiz. Het winnende team wacht een leuke verrassing.

Zaterdagochtend
Aan alle leuke weekendjes komt een einde. Na het ontbijt gaan we de spullen pakken en op huis aan. We hoeven ons niet te haasten, we hebben de accommodatie tot ver in de middag tot onze beschikking.

Kosten:
De kosten voor dit weekend bedragen 199 euro pp.
Dit is inclusief:
- 3 overnachtingen in een kamer met douche en toilet
- Volpension vanaf wo middag t/m za morgen
- Lakenpakket en schoonmaakkosten
- Wijn voor tijdens het eten. Taart, snacks en hapjes voor op de avonden. Oliebollen, appelflappen en bubbels tijdens oudjaar.
Drankjes (bier/wijn/etc.) voor de avonden dien je zelf te mee te nemen.

Je kunt de kosten van dit weekend overmaken op bankrekeningnummer: NL67 INGB 0005 9173 66 ten name van AWJ Augustijn onder vermelding van WH2021

 Hoe kom ik er?


 Afspreekpunt
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent  alleen beschikbaar als je ingelogd bent


 Tempo
  Ontspannen tempo  

 Bijzonderheden
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent   alleen beschikbaar als je ingelogd bent
 Bron
zelf bedacht

 Organisatie
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent  alleen beschikbaar als je ingelogd bent


 Deelnemers (maximaal 29)
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent alleen beschikbaar als je ingelogd bent.


Aanmelden (kan alleen als je ingelogd bent)
Afmelden (kan alleen als je ingelogd bent)
Uw wandelvakantie hier met een banner? Neem contact op via de contactpagina onderaan deze pagina

 

  •  
  • Wandelzoekpagina.nl
  • www.hiking-site.nl