Deze activiteit is opgeslagen als `concept`. Concept-wandelingen worden niet gepubliceerd. Ingeplande wandelingen wel. Klik hiervoor op `wijzig` en op `verzenden`.
Zondag
08-03-2020 11:00
Wandeling rondom het thema Kinderwens   wijzig   verwijderen
provincie Noord-Brabant vertrekpunt eindpunt NS Geldermalsen  afstand 11  aantal deelnemers op dit moment 0
 Omschrijving 
Op zondag 8 maart organiseer ik een wandeltocht, speciaal voor vrouwen die op welke manier dan ook bezig zijn met hun kinderwens. Tijdens de wandeling staan we hierbij stil, maar we genieten uiteraard ook gewoon van de wandeling en de mooie omgeving.

Wat gaan we doen? Ontdek het mooie landschap tussen Tricht en Beesd met oude dijken en kaden, hoogstamfruitbomen en een landgoed met historie. We wandelen langs de Linge en komen bij de Marienwaerdt. De route is ongeveer 11 kilometer lang. Onderweg eet je je zelfgemaakte lunch, na afloop drinken we (met wie wil) een drankje met wat lekkers bij de Hoendrik Fruittuin in Tricht.
br> Onze maatschappij is nogal gericht op gezinnen met kinderen. Terwijl het voor lang niet iedereen vanzelfsprekend is om een kindje te krijgen. Soms is er geen partner, soms is er medisch iets aan de hand waardoor zwanger worden niet lukt, soms loopt het leven gewoon anders.Het kan pijnlijk zijn als je voortdurend geconfronteerd wordt met dit ?huisje-boompje-beestje? plaatje. En het verdriet dat je soms voelt, is vaak onzichtbaar voor anderen. Het is geen makkelijk onderwerp om over te praten. Als wandelcoach begeleid ik vrouwen met een (nog) niet vervulde kinderwens, en vrouwen die erover twijfelen of ze moeder willen worden. Soms individueel, soms in een groepje. Praten tijdens een wandeling lucht op, mensen komen in de natuur tot rust en (her)vinden hun kracht.

Deze wandeling is voor jou, als je overweegt om (alleen) een kindje te krijgen, als je probeert zwanger te worden, maar ook als je dolgraag moeder was geworden, maar het is niet gebeurd. Het maakt niet uit in welke situatie je precies zit. Mijn ervaring is dat het binnen vijf minuten wandelen vaak lijkt of deelnemers elkaar al jaren kennen. Ze hebben aan een half woord genoeg, omdat ze de wens, de onzekerheid en de soms weinig begripvolle reacties van de omgeving herkennen.

 Hoe kom ik er?
Met de trein of met de auto (gratis parkeren)

 Afspreekpunt
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent  alleen beschikbaar als je ingelogd bent


 Tempo
  Rustig rondkijken  

 Bijzonderheden
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent   alleen beschikbaar als je ingelogd bent
 Bron
Klompenpad

 Organisatie
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent  alleen beschikbaar als je ingelogd bent


 Deelnemers (maximaal 8)
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent alleen beschikbaar als je ingelogd bent.


Aanmelden (kan alleen als je ingelogd bent)
Afmelden (kan alleen als je ingelogd bent)
Uw wandelvakantie hier met een banner? Neem contact op via de contactpagina onderaan deze pagina

 

  •  
  • Wandelzoekpagina.nl
  • www.hiking-site.nl