Deze activiteit is opgeslagen als `concept`. Concept-wandelingen worden niet gepubliceerd. Ingeplande wandelingen wel. Klik hiervoor op `wijzig` en op `verzenden`.
Zaterdag
28-03-2020 9:00
10e editie van 30 van Zandvoort   wijzig   verwijderen
provincie Noord-Holland vertrekpunt eindpunt NS Zandvoort (rondwandeling)  afstand 30 km  aantal deelnemers op dit moment 0
 Omschrijving 
Bij deze 10e editie van de 30 van Zandvoort starten wij vanuit Paddock 2 van het beroemde Circuit Zandvoort. Deze lange wandeltocht voert ons deze 30 kilometer door en rond Nederlands bekendste badplaats. Hierbij staan natuur, cultuur en entourage centraal. Wandelen over het Noordzeestrand, door Nationaal Park Zuid-Kennemerland en langs de Ruine van Brederode. Alle elementen zitten in de 30 van Zandvoort. Met deelname aan dit wandelevenement steunen we tevens het goede doel (Antoni van Leeuwenhoek Foundation).

De inschrijving kan via de website van www.30vanzandvoort.nl . Het inschrijfgeld is 13 Euro. Bij de inschrijving is inbegrepen:startbewijs (progammaboekje met stempelkaart), uitgepijlde routes, uitgebreide verzorging bij stempelposten, medische voorzieningen, herinneringsmedaille, bijdrage voor het beheer van Nationaal Park Kennemerland en eventueel een massage bij de finish.

We verzamelen ons om 9:00 uur bij de kaartautomaat van het NS-Station Zandvoort en lopen naar het circuit van Zandvoort. Dit circuit ligt op 10 minuten loopafstand vanaf het NS-Station. Vervolgens starten wij vanaf Paddock 2 op het circuit de 30 van Zandvoort.

 Hoe kom ik er?
Reis met eigen vervoer. Het OV is alleen voor noodzakelijke reizen.
Met de trein

 Afspreekpunt
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent  alleen beschikbaar als je ingelogd bent


 Tempo
  Ontspannen tempo  

 Bijzonderheden
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent   alleen beschikbaar als je ingelogd bent
 Bron
www.30vanzandvoort.nl

 Organisatie
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent  alleen beschikbaar als je ingelogd bent


 Deelnemers (maximaal 12)
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent alleen beschikbaar als je ingelogd bent.


Aanmelden (kan alleen als je ingelogd bent)
Afmelden (kan alleen als je ingelogd bent)
Uw wandelvakantie hier met een banner? Neem contact op via de contactpagina onderaan deze pagina

 

  •  
  • Wandelzoekpagina.nl
  • www.hiking-site.nl