Zondag
29-12 t/m Woensdag
01-01-2020
Weekendhike 1000 en 1 nacht oud en nieuw weekend 2019/2020
provincie Noord-Brabant vertrekpunt eindpunt Beers  afstand 25  aantal deelnemers op dit moment 37 (vol)
van de organisator / kaartlezer
 Omschrijving 


Dit jaar mogen we jullie verwelkomen in het mooie Brabantse land. Onze accommodatie BijCeulemans bevindt zich in Beers aan de Kraaijenbergse Plassen in het Land van Cuijk, dichtbij de Maas en in de buurt van Landgoed Tongelaar.

Op zondag om 16:00 uur gaan de deuren van de groepsaccommodatie voor je open. Natuurlijk is er dan koffie en thee met iets lekkers. Er is genoeg tijd om een slaapplek te zoeken en je te installeren op een van de slaapkamers. In totaal zijn er 60 bedden om uit te kiezen, we zijn met 42 personen maar in de grotere slaapruimten wordt maximaal de helft van de bedden gebruikt. En het leuke is: de bedden zijn al opgemaakt!
De kookploeg begint rond 17.30 uur met koken, rond 19.00 uur gaan we aan tafel voor een overheerlijke maaltijd. Daarna is er tijd om gezellig bij te praten of een spelletje te spelen.

Op maandag worden er meerdere wandelingen georganiseerd in de omgeving van onze accommodatie. Na het ontbijt starten de wandelingen vanaf 10:30 uur, ter plekke kun je kiezen bij welke je aansluit.
Tegen de avond wordt er door de kookploeg weer een smakelijke maaltijd bereid. Maandagavond maken we het gezellig met drankjes, muziek en spellen dus breng je favoriete spellendoos mee!

Ook op oudjaarsdag wordt er na het ontbijt weer gewandeld, rond 10.30 uur is het vertrek. Bij terugkomst is er tijd om te relaxen, te douchen en je op te frissen.
Deze speciale avond koken we in de traditie van de afgelopen jaren niet zelf, het blijft nog wel een verrassing in welke vorm de maaltijd zal zijn.

Na het eten is het tijd om het oude jaar feestelijk uit te luiden. Ook dit jaar feesten we dit weer in stijl. Deze keer in het thema `1000 en 1 nacht`. Duik thuis in de verkleeddoos, speur Marktplaats af of ga naar de feestwinkel en maak er weer een mooie creatie van! Laat je inspireren door sprookjes als Aladdin of Sinbad de Zeeman. Verkleed je als Ali Baba of een van de 40 rovers. Kom met een mooie tulband op je hoofd, of verkleed je als buikdanseres, sjeik, schone prinses of geest uit de lamp. Kortom: laat je fantasie zijn werk doen en kom in stijl naar dit super feest!

Nieuwjaarsdag slapen we uit, we sluiten het Oud en Nieuw Weekendhike Weekend rond 10:00 uur af met de nieuwjaarsbrunch. Voor die tijd heeft iedereen zijn tassen en spullen ingepakt en zijn de slaapkamers leeg. Zo kunnen we na de brunch gezamenlijk de accommodatie opruimen en leegmaken. Om uiterlijk 12.00 uur moeten we de sleutel inleveren en gaan we naar huis. Degenen die willen kunnen daarna op eigen initiatief nog een wandeling gaan maken.

De kosten voor het weekend zijn 150,- euro
Wat krijg je er voor:
-3 overnachtingen
-Volpension van zondagavond tot en met de brunch op woensdagochtend.
-Koffie, thee en oliebollen


Dit jaar hebben we de luxe dat we in al volledig opgemaakte bedden kunnen stappen. Slaapzak, hoeslaken etc. hoef je dan ook niet zelf mee te nemen.

Waar moet je wel zelf voor zorgen:
-Handdoeken
-Drankjes voor de avond
-Spelletjes
-Outfit in het thema `1000 en 1 nacht`
-Oordopjes als je gevoelig bent voor geluiden. We slapen boven de eigen feestzaal.

Wil je het ons laten weten als je zondag niet mee eet, het zou zonde zijn als we veel te veel koken.


 Hoe kom ik er?
Met auto, ov-fiets, trein, bus, wandelend

 Afspreekpunt
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent  alleen beschikbaar als je ingelogd bent


 Tempo
  Ontspannen tempo  

 Bijzonderheden
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent   alleen beschikbaar als je ingelogd bent
 Bron
Godelieve, Sander, Anja, Renske, Frans

 Organisatie
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent  alleen beschikbaar als je ingelogd bent


 Deelnemers (maximaal 37)
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent alleen beschikbaar als je ingelogd bent.


Aanmelden (kan alleen als je ingelogd bent)
Afmelden (kan alleen als je ingelogd bent)
Uw wandelvakantie hier met een banner? Neem contact op via de contactpagina onderaan deze pagina

 

  •  
  • Wandelzoekpagina.nl
  • www.hiking-site.nl