Vrijdag
11-10 t/m Zondag
13-10-2019
Texel de jubileum editie #10
provincie Noord-Holland vertrekpunt eindpunt Veerhaven Den Helder  afstand 5+22+20  aantal deelnemers op dit moment 7 (vol)
van de organisator / kaartlezer
 Omschrijving 
Hoi dit jaar beleeft mijn Texelweekendje zijn jubileum het is de 10e keer dat ik hem mag en kan organiseren. Daarom is hij deze keer een nachtje langer zodat we nog meer kunnen genieten.


Vrijdag verzamelen we om 17.15 in de veerhaven van Den Helder en nemen de boot van 17.30 om vervolgens met een Texelhopper busje naar ons overnachtingsadres voor de komende 2 nachten te reizen, vakantiepark De Krim. Hier kunnen we wat eten een wandeling maken en/of gaan zwemmen (tot 21.00 open) of gewoon relaxen. We kijken wel hoe de avond loopt en ons brengt.

De volgende dag na een heerlijk zelf gemaakt ontbijt met verse broodjes maken we een mooie wandeling van ongeveer 22 km. Ik weet nog niet precies hoe hij wordt, maar dat hij mooi wordt staat vast. We laten ons verassen en gaan hoe dan ook genieten.

Bij ons eindpunt aangekomen nemen we een welverdiend Texels biertje of wat anders en kijken of we daar in een leuk restaurant gaan uiteten of dat we dit op De Krim doen. Vanaf ons eindpunt nemen we een Texelhopper terug naar De Krim. Waar we nog wat kunnen relaxen en/of drinken. Maar uiteindelijk wacht toch weer ons bed, morgen brengt een nieuwe geniet dag.


Zondagochtend staan we vol nieuwe energie op en maken we het ons makkelijk en genieten van een uitgebreid ontbijt buffet en gaan vervolgens opweg voor een wandeling van ongeveer 20 km
Ook voor vandaag weet ik nog niet precies hoe hij op dit moment wordt, maar we maken er weer een mooie wandeling van.
In de Veerhaven aangekomen nemen we de boot terug naar Den Helder, mijn streven is de boot van 18.00 te halen.

En zo komt helaas aan de jubileum editie Texel een eind, maar gelukkig hebben we de herinneringen nog, deze gaan zeker niet verloren.

Lijkt me super leuk als je meegaat en we er samen weer een fantastisch weekend van kunnen gaan maken. Groetjes


We slapen 2 nachten op vakantiepark De Krim in een 4p trekkershut. De hutten zijn uitgerust met 2 stapelbedden een tafel, 4 stoelen en een klein gasfornuis, om evt thee of koffie te zetten.

De kosten voor de jubileum editie zijn;
66,- euro dit is incl.
-2x overnachtingen
-2x ontbijt (1x zelf maak en 1x buffet)
-3x Texelhopper (mocht het een texelhopper minder worden dan krijg je t vanzelfsprekend terug.

En is excl.
-Overtocht boot (2,50) en vervoer Texelhopper 3,-) naar De Krim vrijdag (omdat het kan zijn dat niet we niet met z n allen zelfde tijd aankomen en of de boot hebben) Al hoop ik dat we gezellig met z n allen aankomen en reizen
-evt eindpunt-veerhaven zondag (ov chipkaart)
eten s avonds en eigen drankjes

Voor het ontbijt zaterdag morgen halen we verse broodjes bij de supermarkt op het park en halen we eerder of ook s morgens in overleg beleg en/of ander lekkers. Ook kunnen we wat van thuis meenemen.

In overleg kunnen we ook met z n allen of een aantal vrijdags al eerder gaan en nog meer genieten en relaxen. Met een wandeling, een drankje, zwemmen of wat anders en een gezellige 1e middag/avond van maken.

Lijkt me handig om tegen die tijd als hij vol is een what s app groep aan te maken zodat we het een en ander kunnen bespreken, hoe, wat, wanneer en hoelaat.

 Hoe kom ik er?
Reis met eigen vervoer. Het OV is alleen voor noodzakelijke reizen.
De veerhaven van Den Helder is makkelijk bereikbaar met de auto, in de buurt zijn voldoende gratis parkeerplaatsen. Kom op tijd om evt een plek te zoeken.

Met de trein is het ook makkelijk te bereiken. Vanaf station Den Helder is het ongeveer 20 min lopen of je neemt bus 33 van connexxion om 17.12 (1.32 euro met ov chipkaart) Ik reis zelf waarschijnlijk met de trein. De bus zondag terug naar `t station is gratis.

 Afspreekpunt
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent  alleen beschikbaar als je ingelogd bent


 Tempo
  Ontspannen tempo  

 Bijzonderheden
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent   alleen beschikbaar als je ingelogd bent
 Bron
Zelf verzonnen door me Texelfan

 Organisatie
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent  alleen beschikbaar als je ingelogd bent


 Deelnemers (maximaal 7)
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent alleen beschikbaar als je ingelogd bent.


Aanmelden (kan alleen als je ingelogd bent)
Afmelden (kan alleen als je ingelogd bent)
Uw wandelvakantie hier met een banner? Neem contact op via de contactpagina onderaan deze pagina

 

  •  
  • Wandelzoekpagina.nl
  • www.hiking-site.nl