Zondag
24-02-2019 11:45
verkenning van de Geelders en de Wielsche Hoeven
provincie Noord-Brabant vertrekpunt eindpunt NS Boxtel CS - bushalte St Michielsgestel  afstand 20  aantal deelnemers op dit moment 9
van de organisator / kaartlezer
 Omschrijving 
We vertrekken vandaag vanuit het station Boxtel richting het noorden, om de A2 over te gaan en vervolgens een zuidelijke looping te maken die ons over de Geelders heen leidt. Gelegen tussen Boxtel en Schijndel, is dit een gebied met bos, weiland en enkele heideveldjes dat deel uit maakt van Het Groene Woud. Vroeger werd in dit gebied eikenschors gewonnen ten behoeve van de leerlooierijen. We wandelen verder in de richting van het kleine dorpje Gemonde waar een cafeetje zit. Na deze stop vervolgen we de weg over wederom mooie onverharde paden om in Sint-Michielsgestel uit te komen. Hier pakken we de bus naar Den Bosch om met liefhebbers nog even wat te eten in de stad, vlakbij het station.

 Hoe kom ik er?
Boxtel CS is makkelijk bereikbaar met de trein vanuit Den Bosch en Eindhoven. Parkeren is wat lastig in de buurt van het station omdat ze er recentelijk een blauwe zone hebben ingesteld waardoor je er maar 2 uur mag staan. Als je dus met de auto komt, reken dan op een kwartiertje lopen en rijd wat verder weg van het station om te kunnen parkeren. s-Middags moet je dan natuurlijk weer met de trein naar je auto toe reizen.

 Afspreekpunt
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent  alleen beschikbaar als je ingelogd bent


 Tempo
  Ontspannen tempo  

 Bijzonderheden
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent   alleen beschikbaar als je ingelogd bent
 Bron
Ik heb de route van een wandelkaart: Wandelroutenetwerk Brabant Noordoost waar o.a. s-Hertogenbosch, De Maashorst en Het Groene Woud op staan.

 Organisatie
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent  alleen beschikbaar als je ingelogd bent


 Deelnemers (maximaal 14)
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent alleen beschikbaar als je ingelogd bent.


Aanmelden (kan alleen als je ingelogd bent)
Afmelden (kan alleen als je ingelogd bent)
Uw wandelvakantie hier met een banner? Neem contact op via de contactpagina onderaan deze pagina

 

  •  
  • Wandelzoekpagina.nl
  • www.hiking-site.nl