Zondag
17-02-2019 10:45
van Oisterwijk naar Den Bosch via Esch en Halder
provincie Noord-Brabant vertrekpunt eindpunt NS Oisterwijk - NS Den Bosch  afstand 23  aantal deelnemers op dit moment 12 (vol)
van de organisator / kaartlezer
 Omschrijving 
We maken een lint-wandeling vanaf station Oisterwijk naar Den Bosch toe. Onderweg volgen we de we de stroming van het riviertje de Essche Stroom. In Esch is volgens de website een café aanwezig dat open is. We vervolgen de route richting Halder en Haanwijk om zo de polder ten zuiden van Den Bosch te bereiken. Na afloop gaan we met liefhebbers wat eten in Den Bosch. De wandeling gaat afwisselend over verharde en onverharde paden, maar wel door mooi en rustig natuurgebied.Ik heb de route gebaseerd op de wandelroutenetwerk Brabant Noordoost kaart, met daarop knooppunten aangegeven.

 Hoe kom ik er?
Startpunt Oisterwijk is goed bereikbaar met de trein, eindpunt Den Bosch ook. Er is ook een parkeerplaats aanwezig bij het station Oisterwijk en dan kun je na de wandeling even met de trein naar Oisterwijk terug gaan. Ook zou je in Den Bosch gratis op de Parallelweg kunnen parkeren, of bij de roeivereniging. Je kunt dan naar het station lopen en de trein van 10.12 uur naar Oisterwijk nemen. Reken op zo n 20 minuten lopen vanaf de Parallelstraat of roeivereniging naar het station. Er is ook een P en R in Den Bosch maar daar weet ik het fijne niet van.

 Afspreekpunt
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent  alleen beschikbaar als je ingelogd bent


 Tempo
  Ontspannen tempo  

 Bijzonderheden
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent   alleen beschikbaar als je ingelogd bent
 Bron
Ik heb de route gebaseerd op een kaart van Wandelroutenetwerk Brabant Noord-Oost waar s-Hertogenbosch, de Maashorst en Het Groene Woud op staan.

 Organisatie
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent  alleen beschikbaar als je ingelogd bent


 Deelnemers (maximaal 12)
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent alleen beschikbaar als je ingelogd bent.


Aanmelden (kan alleen als je ingelogd bent)
Afmelden (kan alleen als je ingelogd bent)
Uw wandelvakantie hier met een banner? Neem contact op via de contactpagina onderaan deze pagina

 

  •  
  • Wandelzoekpagina.nl
  • www.hiking-site.nl