Donderdag
16-05 t/m Zondag
19-05-2019
Actief kampeer weekend op de leukste camping in de Ardennen
provincie Buitenland vertrekpunt eindpunt Bomal sur Ourthe (Belgie)  afstand 23+12+12  aantal deelnemers op dit moment 11 (vol)
van de organisator / kaartlezer
 Omschrijving 
Hoi ook dit jaar ga ik graag met jullie een lang weekend genieten in de Ardennen. Net als afgelopen keren kamperen we 3 nachten op mijn favoriete en de leukste camping in de Belgische Ardennen in Bomal Sur Ourthe. Deze keer kost het je waarschijnlijk een snipperdag maar ik hoop dat je het je er niet van weerhoud mee te gaan.

Donderdag na aankomst zetten we de tenten op en kunnen afhankelijk van aankomsttijd nog wat drinken en/of eten in de taverne van de camping en proosten op een gezellig weekendje.

Vrijdag na een heerlijk ontbijt in de taverne, maken we een mooie wandeling door de Ardense heuvels van ongeveer 20 a 22 km. s avonds eten we in de taverne op de camping waarna we lekker relaxen, een spelletje spelen of misschien wel een kampvuur maken we zien wel wat de avond ons brengt. Al zullen we uiteindelijk toch onze slaapzak moeten opzoeken. Morgen wacht onze een kano tocht over de Ourthe.

Zaterdag na weer een goed ontbijt. Maken we ons op voor de kano-tocht over de Ourthe van ongeveer 12km. Ook kunnen we evt na overleg met een raft de Ourthe af, hierbij zullen we in 2 teams de Ourthe trotseren ipv alleen in een kano.

Na deze leuke en actieve tocht is het op de camping nagenieten met een welverdiend drankje. Waarna we nog een mooie wandeling kunnen maken als we zin hebben of in overleg wat anders doen er is van alles mogelijk of gewoon relaxen op de camping. S avonds hebben we een uitgebreide BBQ.

Na de BBQ genieten we na van onze mooie dag om uiteindelijk onze slaapzak op te zoeken.

Zondag alweer de laatste dag van ons weekendje kun je voor of evt na het ontbijt nog een rondje over de markt lopen die er elke zondag in het dorp is. Hierna maken we nog een nog een wandeling van ongeveer 12 km, om uiteindelijk helaas met mooie herinneringen huiswaarts te keren.

Lijkt me leuk om er met jullie een tof, gezellig en zonnig weekend van te maken. En jullie de mooie Ardennen en een van mijn favoriete plekken te laten zien.
Groetjes en tot de 16e

 Hoe kom ik er?
Reis met eigen vervoer. Het OV is alleen voor noodzakelijke reizen.
Bomal Sur Ourthe is met de auto in een kleine 3 uur te bereiken.
Het adres van de camping is:
Camping International
Pré Cawiai 3
6941 Bomal sur Ourthe Durbuy
Belgische Ardennen Provincie Luxemburg

Met de trein is Bomal in ongeveer 4,5 uur te bereiken, het makkelijkste via Maastricht en Luik het station van Bomal ligt op korte loopafstand van de camping.

Wie treint er gezellig met me mee? Ik reis vanaf mijn werk op Schiphol via Utrecht, Eindhoven en Maastricht naar Bomal.
Als je met mij mee reist kun je met 40% korting reizen. Je kaartje van Maastricht - Bomal v.v koop je makkelijkst op de NS internationaal site. Je kunt daar kiezen voor 100% korting NL en railplus korting. Ook al heb je deze beide niet. (De conducteurs in Belgi� kunnen niet controleren of je de kortingen hebt en scannen alleen je ticket)

Je kunt je kaartje uitprinten maar ook makkelijk op je telefoon in de NS internationaal app zetten, zodat ze m daarin kunnen scannen.

 Afspreekpunt
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent  alleen beschikbaar als je ingelogd bent


 Tempo
  Ontspannen tempo  

 Bijzonderheden
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent   alleen beschikbaar als je ingelogd bent
 Bron
zelf bedacht

 Organisatie
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent  alleen beschikbaar als je ingelogd bent


 Deelnemers (maximaal 11)
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent alleen beschikbaar als je ingelogd bent.


Aanmelden (kan alleen als je ingelogd bent)
Afmelden (kan alleen als je ingelogd bent)
Uw wandelvakantie hier met een banner? Neem contact op via de contactpagina onderaan deze pagina

 

  •  
  • Wandelzoekpagina.nl
  • www.hiking-site.nl