Reacties en foto's

 • DO 26/04 - ZO 29/04
  Actief kampeer weekend op de leukste camping in de Ardennen
  42 km
  Buitenland, Bomal sur Ourthe (Belgie)
  9/11 deeln.
 • DO 26/04
  t.e.m.
  ZO 29/04
  Actief kampeer weekend op de leukste camping in de Ardennen
  Buitenland, Bomal sur Ourthe (Belgie)
  42 km
  9/11 deeln.
 •  

 • Ralph M.

  ( organisator / routebegeleiding ) 30-04-2018

  Wow wat een te gek weekendje Ardennen heb ik met jullie gehad. Wat heb ik weer genoten en wat vond ik het gaaf jullie de mooie Ardennen te laten zien. En wat een mooi weer hadden we.  Donderdag na aankomst de tenten opgezet en lekker gerelaxt Vrijdag na een goed ontbijt hebben we een mooie wandeling gemaakt door de heuvels met af en toe een pittige klim en steeds weer geweldig uitzicht naar Durbuy en terug naar de camping. s avonds hebben we lekker gegeten in de taverne en de been spieren rust gegeven.  De volgende dag naar wederom een lekker ontbijt hebben we een kanotocht over de Ourthe gemaakt en s middags nog een korte wandeling gemaakt en lekker uitgerust op de camping. Ik voelde mijn armen wel een beetje. Na een uitgebreide BBQ hebben we nog een kampvuur gemaakt en wat bijgekletst.  Zondag begon met regen maar al vrij snel werd het droog en na het ontbijt scheidden helaas onze wegen, en konden we terug kijken op een super weekend. Ik heb gelukkig mijn tent droog kunnen opruimen, klaar voor mijn volgende kampeertrip.


  Thanx dat jullie erbij waren en we samen een fantastisch weekend in de Ardennen hebben gehad. Heb het met veel plezier georganiseerd, en vindt het super dat ik jullie een van mijn lievelingsplekken heb kunnen laten zien en beleven, zie jullie graag bij een volgende wandeling of weekendje terug. Groetjes en nogmaals dank dat jullie erbij waren.

 • Marleen F.

  18-05-2018

  Hej guys Het Lange weekend in Bomal is alweer even geleden maar dan toch eindelijk wat foto s Kunnen we nog wat nagenieten. Ralph het was weer tof!

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo (tussen 4,5 en 5 km/pu)

  Klik hier voor de foto's van deze tocht