Reacties en foto's

 • ZA 10/06
  Vijfsterren-wandelen in zomers Zuidlimburg
  18 km
  Limburg, Bushalte Centrum, Mechelen
  7/11 deeln.
 • ZA 10/06
  Vijfsterren-wandelen in zomers Zuidlimburg
  Limburg, Bushalte Centrum, Mechelen
  18 km
  7/11 deeln.
 •  

 • Ilonka B.

  ( organisator / routebegeleiding ) 12-06-2017

  Een heerlijke tocht hadden we in het diepe Zuiden van NL. Bijna iedereen had ver moeten reizen om er te komen, maar het was meer dan de moeite waard. Stralend weer, mooie uitzichten en goed gezelschap.
  De tocht van Demooisteroutes was best mooi, maar in de praktijk toch veel asfalt vond ik. Gelukkig had ik een gedetailleerde kaart in mijn GPS en zijn we best vaak van de route afgeweken om via een kleiner en soms wat overwoekerd voetpaadje onze weg te vervolgen. Met natuurlijk onze varentocht;-).
  Bij Zuidlimburg hoort natuurlijk behalve wandelen ook fietsen. En dat gebeurde er op zaterdag volop: er was een speciale toertocht aan de gang, waardoor de bus van veen van de deelnemers zelfs vertraging opliep en klaar-overs het verkeer in goede banen moesten leiden.
  De meeste terrasjes waren overvol, maar we hadden het geluk om een fijn plekje in de schaduw te vinden en hadden hier een aangename horecastop; zo halverwege de tocht.
  De tocht eindigde met een nog een drankje op een terras in Mechelen. Helemaal prima. Iedereen weer bedankt voor de gezelligheid; het was een mooie dag!
  De foto s vind je met de link hieronder.

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Pia H.

  16-06-2017

  Wat was het weer mooi in Zuid-Limburg! Ik wandel er zo graag en raak er nooit uitgekeken! Ilonka bedankt voor het organiseren van deze prachtige route en iedereen bedankt voor de gezelligheid. Voor herhaling vatbaar! Hierbij nog een paar foto s.

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo (tussen 4,5 en 5 km/pu)

  Klik hier voor de foto's van deze tocht