Reacties en foto's

 • ZA 18/05
  Trage Tocht Kwintelooijen
  15 km
  VOL
  Utrecht, Rhenen
  10/10 deeln.
 • ZA 18/05
  Trage Tocht Kwintelooijen
  Utrecht, Rhenen
  15 km
  10/10 deeln.
  VOL
 •  

 • Marije d

  ( organisator / routebegeleiding ) 18-05-2024

  Hallo,
  Vandaag een prachtig terrein voor iedere sporter bij Kwintelooijen. Onderdeel van de Utrechtse Heuvelrug. Kwintelooijen was in de jaren 70 een zandafgravinggebied. Sinds december vorig jaar staat er een nieuw restaurant uit hout en glas opgetrokken.

  Iets na half elfen vertrokken we met elf man en met 5 km gemiddelde wandeltempo kwamen we om half 3 weer bij het beginpunt. Waar we met ijsjes, gebak en drank eindigde. Ongeveer rond de klok van kwart over twaalf aten we bij picknickbankjes onze broodjes. Daar vlakbij was een watertap. We zagen ook veel wielrenners en mountainbikers. En 1 paadje voor de laatste doelgroep was ook onze route, maar dat was gevaarlijk en zijn we iets van afgeweken. Verder dank aan een paar Weekendhikers die navigeerde naar de trap. Bij het begin van de route gingen we die omhoog. Met mooie uitzichten richting Utrecht en Gelderland. Kortom Kwintelooijen is de moeite waard qua horeca en een mooi natuurgebied!

  En kwart voor drie kwam de regen. Maar onderweg hebben we het droog gehouden. Dank dat je mee was. Tot een volgende keer.

 • Er zijn (nog) geen reacties / foto's van deelnemers.