Reacties en foto's

 • ZO 28/01
  Treurtrip Tilburg
  15 km
  Noord-Brabant, Tilburg
  3/7 deeln.
 • ZO 28/01
  Treurtrip Tilburg
  Noord-Brabant, Tilburg
  15 km
  3/7 deeln.
 •  

 • Hermen P

  ( organisator / routebegeleiding ) 28-01-2024

  Eigenlijk was het weer vandaag te stralend voor een treurtrip, en de horeca langs de route te trendy. Eetsalon De Rotonde zag er weliswaar veelbelovend uit, maar was nog gesloten rond lunchtijd. Daardoor moesten we ons behelpen met het T-huis in het Spoorpark. Hoewel de buitenkant anders deed vermoeden (van een afstandje zag er uit als een buitenformaat zeecontainer) bleek het een hele hippe tent. Net als Proeflokaal 013, de doorgestarte stadsbrouwerij aan de Piushaven. De drankkaart was een QR-code, en de biertjes waren exclusief (een Tokaji barrel aged jubileumtriple, dat werk).

  Gelukkig was er tussendoor nog genoeg moois, lelijks, vrolijks en treurigs te zien. Hoogtepunten waren de karakteristieke winkelstraten zoals de Besterdring en de Schouwburgpromenade, de Kempentoren in het Spoorpark, het Rotondehuis, de Kattenrug en het desolate Koningsplein.

  Na de wandeling was het goed toeven in de ook weer bijzonder hippe Gourmet Market in de Spoorzone. Deelnemers bedankt voor jullie gezelschap en tot een volgende hike!

  Groetjes Hermen

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Er zijn (nog) geen reacties / foto's van deelnemers.