Reacties en foto's

 • ZO 07/05
  Rosandepad uitgebreid met Dorenweertse Pad
  28 km
  Gelderland, NS Oosterbeek
  11/13 deeln.
 • ZO 07/05
  Rosandepad uitgebreid met Dorenweertse Pad
  Gelderland, NS Oosterbeek
  28 km
  11/13 deeln.
 •  

 • Monique d

  ( organisator / routebegeleiding ) 08-05-2023

  Wat was het weer een mooie wandeldag in goed gezelschap! De route is zeker ook in het voorjaar een aanrader. Op vele momenten zijn massaal foto's gemaakt (de rododendron staat bijvoorbeeld erg mooi in bloei, uitzichten over de Nederrijn en een grothuisje). Iedereen leek te genieten van deze mooie combinatie van klompenpaden!

  Ook de weergoden waren ons gunstig gezind; de weersvoorspellingen konden zomaar slecht weer met zich meebrengen, maar we hebben misschien hooguit enkele spetters op ons hoofd gekregen. Wel na de horecapauze bij kasteel Doorwerth democratisch de keuze moeten maken om de route in te korten. Dat lusje van het Dorenweertse pad houden we nog te goed 😉 (In de herfst wil ik deze wandeling er zeker nog een keer op zetten!)

  Deze combinatie van deze 2 klompenpaden blijft voor mij een topper, de afwisseling van beboste hellingen, beekjes, uiterwaarden, overstapjes, vergezichten, mooie lanen en kasteel Doorwerth; een juweeltje. Ik hoop deze nog met enige regelmaat op de agenda te mogen zetten. De recensies op de website van klompenpaden zijn ook positief!

  Bedankt dat jullie meegelopen hebben op deze mooie wandeling!

  P.s. Ik hoop dat niemand een sleutelbos is verloren. Op de website van klompenpaden is te lezen dat een andere wandelaar een sleutelbos heeft gevonden op het rosandepad.

 • Marije d

  11-05-2023

  Monique het was een prachtige tocht. Ik had 1 dag erna verzuurde benen. Toch blij dat ik het heb gehaald. Dank nogmaals. Groetjes Marije

 • Ilse v

  08-05-2023

  Monique bedankt voor deze prachtige wandeling! Afwisselend landschap, heuvels, vergezichten bloemenpracht je waant je even in het buitenland maar zo dichtbij. Ik denk ook in het najaar met alle herfstkleuren in de bossen, een echte aanrader! Wordt vervolgd!

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo (tussen 4,5 en 5 km/u)