Reacties en foto's

 • ZA 17/06
  Rozendaalse Veld
  17 km
  VOL
  Gelderland, Rozendaal
  3/3 deeln.
 • ZA 17/06
  Rozendaalse Veld
  Gelderland, Rozendaal
  17 km
  3/3 deeln.
  VOL
 •  

 • Marije d

  ( organisator / kaartlezer ) 17-06-2023

  Hallo, de trage tocht der trage tochten. Dat 'The three Musketeers" (ik en 2 dames) de hitte trotseerden. En dat de meegebrachte lekkernijen smaakten. Ja, het was rond de Brandtoren zeer aangenaam. De zweefvliegtuigen van Terlet, zweefden op hun thermiek naar boven.

  Eerst het open veld op en rond 10.00 uur gestart. En zo heerlijke wandeling met warm weer en koele wind op open veld. Alsof het veld of het bos voor ons alleen was. Ja, inwoners van Rozendaal weten wel hoe ze willen wonen.

  Ook hoorden we het geroep van de jonkies in dode boom. En de kleine Specht (ouder) wachtte geduldig tot wij en andere renner weg waren.
  Ook een wolvenhek gespot, maar geen wolf waargenomen. En twee mountainbikers zwoegden hun weg omhoog, waar wij afdaalden. "Laatste klimmetje van de dag?' vroegen wij. "Nou nou" zuchtte de achterste zwaar. 't Was hilarisch.

  Om 15.00 uur weer terug en bij de 1-man's horeca een heerlijk ijsje gehad en een koude drank genuttigd. Dank dames dat jullie mee waren.

  Ja, deze trage tocht: "Rozendaalse veld" mag wel in elk seizoen en ben jij de volgende organisator van deze tocht?

 • Rianne v

  18-06-2023

  Bedankt Marije, dat je de wandeling door hebt laten gaan met de warmte. Maar wij hebben erg leuke en gezellige wandeling gelopen. Voor herhaling vatbaar! Groetjes Rianne

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo