Reacties en foto's

 • ZA 01/04
  Camino Brabant 1e etappe Vught - Nuland
  25 km
  VOL
  Noord-Brabant, Vught - Nuland
  11/11 deeln.
 • ZA 01/04
  Camino Brabant 1e etappe Vught - Nuland
  Noord-Brabant, Vught - Nuland
  25 km
  11/11 deeln.
  VOL
 •  

 • Denis S

  ( organisator / routebegeleiding ) 02-04-2023

  We zijn vandaag begonnen aan de Camino Brabant. Na het carpoolen van het afspreekpunt in Nuland naar het startpunt van de wandeling zijn we begonnen met kopje koffie/thee. Het was een hele leuke, nieuwe locatie bij Fort Isabella waar we zaten. We begonnen aan de 1e etappe en liepen over het terrein van Fort Isabella en verder naar de binnenstad van Den Bosch. We maakten een rondje door de binnenstad en kwamen bij de Sint Jan waar een aantal van ons de 1e stempel op de stempelkaart stempelden. Dit is het officiële startpunt van de Camino Brabant. Julie sloot zich bij ons aan en we liepen de stad uit het Bossche Broek in. Vervolgens liepen we via landgoed Haanwijk richting Den Dungen. We hadden een horecastop bij Herberg de Poeling. Na een welverdiende rustpauze liepen we verder langs Berlicum en daarna nog door het bos naar ons eindpunt in Nuland. In het eerste gedeelte van de wandeling hadden we af en toe lichte regen, maar was het grotendeels droog, in de laatste 5 km hebben we wel veel regen gehad, maar bij aankomst bij de kerk in Nuland ging plotseling de zon even schijnen. Het was een leuke dag. Bedankt iedereen voor jullie deelname en de gezelligheid. Ik vind het leuk om aan een nieuw wandelpad te beginnen en heb zin in de volgende etappes.

 • Rene v

  02-04-2023

  Hoi Dennis, het was leuk om met de Camino Brabant van start te gaan. De eerste wandeletappe vanuit Den Bosch vond ik (ondanks de regen) erg geslaagd. De mooie Sint Jan en de leuke Maria Kappelletjes onderweg, waar we onze stempels hebben opgehaald, waren bijzonder. Daarnaast hadden we leuke horeca aan het begin en tijdens onze wandeltocht. Bedankt voor de organisatie en op naar de volgende etappe van de Camino Brabant 🙂

 • Hermen P

  02-04-2023

  Een hike over voor mij bekend terrein, toch nog een paar nieuwe dingen ontdekt zoals de food court bij Fort Isabella en de Majorca Bar, het café met de fascinerende naam waar ik tot gisteren altijd op de fiets voorbij geracet was. Al met al een leuke afwisselende wandeling met een gezellige groep. Ook de liefhebbers van stempelen kwamen niets tekort. Dennis bedankt voor de lift terug, René en Denis bedankt voor het organiseren. Ik loop graag nog eens mee op één van de volgende etappes!

  Ik vond het tempo: Behoorlijk doorlopen (tussen 5 en 5,5 km/u)

 • Julie S

  02-04-2023

  Hoi Denis en Rene. Het weer zat niet heel erg mee, maar dat schrikt echte WHers niet af. Ik vond het een mooie tocht met een gezellige groep. Mijn stempels als aandenken zijn nog niet helemaal weggewassen. 🙂

 • henk p

  02-04-2023

  denis en rene, superleuk dat jullie op deze site door gaan met deze tocht na het zuiderwaterliniepad!, wat ook een heel mooie route was! Routes goed plannen ivm. carpoolen , horeca (top geregeld!) het enigste wat we niet in de hand hebben is het weer maar door de gezelligheid van de groep trotseren we dat , op naar de volgende etappe!!