Reacties en foto's

 • ZA 04/02
  Mijn 3e kasteelwandeling Cannenburgh
  13 km
  Gelderland, Vaassen
  3/4 deeln.
 • ZA 04/02
  Mijn 3e kasteelwandeling Cannenburgh
  Gelderland, Vaassen
  13 km
  3/4 deeln.
 •  

 • Marije d

  ( organisator / routebegeleiding ) 05-02-2023

  Hallo, met z'n vieren liepen we zaterdag in afwisselend landschap. Om half elf zijn we gestart bij de kasteeltuin van Kasteel Cannenburgh in Vaassen.

  Daar zagen we een visser met zijn vangst. Een dikke grote in winterslaap houdende karper. De visser zei dat vissen in de winter moeilijk is. Maar hij ontkrachtte zijn uitspraak met het tonen van zijn sonarbootje. Deze spoorde de karpers op. De karper werd na de foto's in het water gelaten. Ieder zijn eigen hobby.

  Wandelen in het kasteelpark met talloze grote vijvers was onderdeel van de wandeling. Vervolgens richting de bossen, heide en boerenland. Met nog steeds omgekeerde vlaggen.

  Op een bankje in de zon namen we onze lunch. De zon scheen volop en de jas aan werd overbodig. Dank voor de deelnemer met extra gps naast mijn gps. Half drie terug en 12,5 km op de teller. Dank dat je mee was.

 • Ronald K

  05-02-2023

  Het was een mooie afwisselende wandeling met een gezellig groepje. Marije bedankt voor het organiseren. En door het rondje door de kasteeltuin aan het begin was het uiteindelijk toch nog een kilometertje meer 🙂

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo (tussen 4,5 en 5 km/u)