Reacties en foto's

 • ZA 22/04 - ZO 23/04
  Ardennenweekend: het hoogste punt van België
  36 km
  VOL
  Buitenland, Botrange (B)
  5/5 deeln.
 • ZA 22/04
  t.e.m.
  ZO 23/04
  Ardennenweekend: het hoogste punt van België
  Buitenland, Botrange (B)
  36 km
  5/5 deeln.
  VOL
 •  

 • Julie S

  ( organisator / kaartlezer ) 23-04-2023

  Een AVONTUUR, dat was het! Veen, bos, riviertjes, waterval, veel stenen en boomwortels. Gelukkig overal nieuwe bruggetjes, alleen de vlonderpaden hier en daar wat gammel. De venen zijn het mooist als het nat is, maar gelukkig viel de nattigheid uit de lucht dan weer heel erg mee dit weekend.
  Leuke camping met knusse pipowagens (wel frisjes zonder dikke slaapzak). Prima verzorgd met avondeten, ontbijtje en horeca onderweg (en dat op de hoge venen).
  Uitstekend gezelschap! Zelfs een 7e geblesseerde deelnemer die er 4 uur in de bus voor over had om toch savonds gezellig mee te drinken+eten+slapen.
  Een prima training voor je volgende wandelvakantie, al vonden sommigen misschien dat de 600 hoogtemeters oneerlijk over beide dagen verdeeld waren 😉
  We begonnen en eindigden op +700m, het allerhoogste punt van Belgie. Ik vond het hele weekend een weekendhike-hoogtepunt! Ik ben trots op jullie, mannen! Dank voor het meelopen en tot een volgende hike.
  Groet, Julie
  ps. Foto’s van Jorrik

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Hermen P

  24-04-2023

  Ik vond het wel jammer dat er overal nieuwe bruggetjes waren 😉 Afgezien daarvan: heerlijk weekend, top georganiseerd!

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Jorrik I

  24-04-2023

  Was weer een fantastische hike in de Ardennen. We hadden alleen de laatste uurtje wat regen. En voor de rest was het nagenoeg droog gelukkig. De omgeving is echt heel mooi veel water(vallen) gezien. Vele heuveltjes op en af. Meerdere leuke horeca bezoeken waar er altijd wel een gezellig haardvuurtje branden. De lekkere Belgische biertjes. De lekkere Belgische stoofvlees met frietjes. De frisse nacht in de pipowagen, wat je in zo (mooie) omgeving direct voor lief neemt. Kortom het was weer top! Julie bedankt voor de organisatie!