Reacties en foto's

 • ZA 05/11
  Nachtelijk puzzelavontuur
  5 km
  Noord-Brabant, Soerendonk
  4/6 deeln.
 • ZA 05/11
  Nachtelijk puzzelavontuur
  Noord-Brabant, Soerendonk
  5 km
  4/6 deeln.
 •  

 • Julie S

  ( organisator / routebegeleiding ) 06-11-2022

  Dit was een weekendhike-anders. Met een 4koppig team gingen we het donkere bos in voor een geocache puzzeltocht. Geen idee hoeveel kilometers we gelopen hebben (niet heel veel) maar we zijn wel ruim 5,5uur onderweg geweest. We moesten steeds een puzzel oplossen (die we eerst ook nog eens moesten vinden, verstopt in het bos) om de coordinaten voor het volgende punt te vinden. Zo liepen we 10 punten af. We moesten tellen, meten, wegen, onder bladeren zoeken, achter ontelbaar veel bomen kijken, lichtjes zoeken, en codes ontrafelen. Veel dank aan mijn mede-hikers: samen waren we sterk 💪. Michiel is een meester in het ontwaren van lichtpuntjes, Hermen weet wat rijksdriehoek is, Jacco beheerde de hulplijn en Julie had een tas vol hulpattributen. Zo is het ons gelukt om weer ongeschonden uit het bos te komen!

 • Jacco D

  06-11-2022

  Zeker weer iets anders. Leuk om in het donker door het bos te struinen. De laatste takjes heb ik zojuist uit mijn kleren geplukt, Dank je voor het organiseren, Julie

 • Hermen P

  06-11-2022

  Mijn eerste geocache ervaring en dan ook nog meteen in het donker… maar erg leuk om te doen, de avond is omgevlogen. Dank je wel Julie voor het organiseren van deze bijzondere weekendhike!

  Ik vond het tempo: Rustig rondkijken (ca. 4 km/pu)