Reacties en foto's

 • WO 10/08
  Avondwandeling Nieuwe Wulven en Fort bij Vechten
  11 km
  VOL
  Utrecht, NS Houten
  10/9 deeln.
 • WO 10/08
  Avondwandeling Nieuwe Wulven en Fort bij Vechten
  Utrecht, NS Houten
  11 km
  10/9 deeln.
  VOL
 •  

 • Monique de L.

  ( organisator / kaartlezer ) 11-08-2022

  Vanavond was het weer een erg mooie zomeravond voor een avondwandeling. Het kan nog nét, de zon gaat helaas steeds vroeger onder.

  Door enkele groenstroken en over bruggetjes liepen we al redelijk snel Houten uit op weg naar Nieuw Wulven. Bos Nieuw Wulven is 20 jaar geleden als recreatiegebied aangelegd. Het is genoemd naar het voormalige kasteel en ridderhofstad Wulven bij Houten.


  Daarna hebben we een rondje Fort Vechten gedaan. Fort bij Vechten is een van de grootste en mooiste forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. De strategische ligging op het snijpunt van de Romeinse Limes en de Nieuwe Hollandse Waterlinie maken het fort tot hét icoon van de Waterlinie. Ook is het een unieke locatie voor festivals, feesten en andere bijeenkomsten. Wij hebben een blik geworpen in the tunnel of love . De deuren gingen open, maar we zijn toch maar niet binnengestapt...


  Via de andere kant van Nieuw Wulven terug naar het Rond van Houten gelopen en daar hebben we de wandeling afgesloten met een welverdiend drankje! Leuk en gezellig dat jullie erbij waren. Tot een volgende hike!

 • Madelon K.

  11-08-2022

  Mooie avondwandeling. Met een rode ondergaande zon. Gezellige groep. Bedankt Monique.

 • Eric B.

  11-08-2022

  Dank Monique voor de wandeling. Was een mooie route.