Reacties en foto's

 • WO 22/06
  Avondwandeling: Rondje Buren
  13 km
  Gelderland, Parkeerplaats Buren (Rondwandeling)
  7/9 deeln.
 • WO 22/06
  Avondwandeling: Rondje Buren
  Gelderland, Parkeerplaats Buren (Rondwandeling)
  13 km
  7/9 deeln.
 •  

 • Monique de L.

  ( organisator / kaartlezer ) 24-06-2022

  Woensdagavond hadden we een prachtige zomeravond om een wandeling in de Betuwe te maken. Dit keer was het startpunt het stadje Buren (oranjestad).

  De wandeling zijn we in oostelijke richting begonnen; richting het plaatsje Erichem. Een rondje rond het tarweveld om even te genieten van de groeiende peren met uitzicht op de kerktoren van Erichem.


  Via ons afspreekpunt (een grote parkeerplaats aan de rand van Buren) zijn we over de stadswallen van Buren, via een schaduwrijke laan en het plantsoen het natuurgebied De Tichelgaten ingelopen. Hier werd het nog spannend want we kwamen mensen in rare pakken en met enge maskers tegen. Gelukkig was ik niet alleen in deze vossenjacht beland 😉

  Via een hoogstamboomgaard en een nieuwbouwwijk liepen we het laatste stuk over een dijk aan de Korne terug naar Buren. Hier hebben we schaapjes gepasseerd en borden van een algemene joodse begraafplaats. Na een kleine slinger zijn we geëindigd bij De Prins voor een welverdiend drankje na afloop van deze afwisselende wandeling! Gezellig dat jullie erbij waren en hopelijk tot een volgende hike!
  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Er zijn (nog) geen reacties / foto's van deelnemers.