Reacties en foto's

 • DO 26/05
  EXTRA Klompenpad Goilberdingerpad
  19 km
  Gelderland, Goilberdingerdijk 40 in Culemborg (rondwandeling)
  9/10 deeln.
 • EXTRA Klompenpad Goilberdingerpad
  Gelderland, Goilberdingerdijk 40 in Culemborg (rondwandeling)
  19 km
  9/10 deeln.
 •  

 • Monique de L.

  ( organisator / kaartlezer ) 26-05-2022

  Vandaag hebben we een wandeling gemaakt door het buitengebied van Culemborg. Tijdens onze wandeling hadden we goed wandelweer, zon afgewisseld met een wolkje en wat wind. eigenlijk perfect voor deze wandeling door open gebied!

  Vanaf de parkeerplaats kwamen we al snel langs bunkers en de kogelvanger (dit is een hoge vrijstaande muur, een overgebleven restant van een schietbaan die tijdens de Tweede Wereldoorlog door de Duitsers is aangelegd). We vervolgden onze wandeling over een smal pad langs een watertje, door hoge begroeiing en weilanden om uit te komen bij een plas water. Hier hebben we een picknick pauze gehouden aan een grote tafel. De tocht ging verder door weilanden met hoge begroeiing op weg naar de doorgezaagde bunker (filmpje via app klompenpaden of een langer filmpje via https://www.youtube.com/watch?v=rolfvnjXRXw). Via de Diefdijk en Korte Meent zijn we bij Everdingen de uiterwaarden ingedoken op weg naar het Fort met voor ieder wat wils, koffie/thee met appelgebak, fris of een biertje uit de eigen brouwerij:
  http://www.duitslauret.com/. Daarna volgde de laatste kilometers naar Werk aan het Spoel/Caatje aan de Lek; een mooie plek om nog eens terug te komen.

  Gezellig dat jullie je hebben meegelopen. Tot een volgende keer!

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Er zijn (nog) geen reacties / foto's van deelnemers.