Reacties en foto's

 • ZO 01/05
  Bloesemtocht nét na de bloesemmaand april
  21 km
  Gelderland, NS Geldermalsen
  8/12 deeln.
 • Bloesemtocht nét na de bloesemmaand april
  Gelderland, NS Geldermalsen
  21 km
  8/12 deeln.
 •  

 • Monique de L.

  ( organisator / kaartlezer ) 10-05-2022

  Alweer even geleden, maar wat hebben we een mooie wandeling van de bloesemtocht gelopen. Vanaf het station Geldermalsen begonnen we in de richting van Deil en Enspijk. De perenbloesem was al helemaal uitgebloeid. We hadden perfect wandelweer, alleen jammer dat de theetuinen dicht waren. Gelukkig hebben we in Beesd een goede horeca stop met koffie, gebak en/of ijs gehad! Daarna verder geslingerd langs de Linge over onder andere de welbekende appeldijk. De appelbomen stonden nog erg mooi in bloei! Om daarna nog een extra horeca stop (waar ook streekproducten werden ingekocht) te houden bij De Hoenderik. Het laatste stuk via Tricht teruggelopen naar station Geldermalsen. Het was een mooie dag met goed wandelweer en leuk gezelschap! Dank jullie wel voor de gezelligheid en het meelopen.

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Niels L.

  13-05-2022

  Dank voor het organiseren, Monique. Prachtige wandeling, ontdekt waar de beste cheesecake in Beesd te vinden is en met verschillende mensen leuke gesprekken gehad. Hopelijk tot een volgende keer!

 • Eric B.

  10-05-2022

  Hallo Monique, Beter laat dan nooit met de reacties ;). Was zeker een zeer mooie wandeling. Vandaag reed ik op de A2 richting Den Bosch, met een groot bord "Rode Kruis bloesemtocht", wel grappig. Wie weet tot een volgende hike. Groet, Eric

 • Madelon K.

  10-05-2022

  Mooie wandeling over dijkjes en langs dorpjes zoals Rhenoy, Rumpt, Beesd, Tricht in de Betuwe. Met leuke horecastops in Beesd dorp en bij de Hoenderik.