Reacties en foto's

 • ZA 28/05
  Zuiderwaterliniepad 10e etappe Drunen - Haarsteeg
  24 km
  VOL
  Noord-Brabant, Drunen - Haarsteeg (carpoolen)
  12/12 deeln.
 • ZA 28/05
  Zuiderwaterliniepad 10e etappe Drunen - Haarsteeg
  Noord-Brabant, Drunen - Haarsteeg (carpoolen)
  24 km
  12/12 deeln.
  VOL
 •  

 • Rene van de R.

  ( organisator / routebegeleiding ) 28-05-2022

  Vandaag gingen we met in totaal elf wandelaars (na 2 afmeldingen) in Drunen van start. We wandelden langs enkele "wielen" en over mooie dijken langs o.a. de Bergsche Maas, waar we een prachtig uitzicht op de rivier hadden. Zowel de buitenkant als de binnenkant van de vestingstad Heusden hebben wij tijdens onze wandeling gezien. Midden in het historische centrum hebben wij een leuke horecastop gehad. Vervolgens hebben wij nog op enkele "avontuurlijke"wandelpaden langs aardappel-, graan- en grasvelden gewandeld. Wat een leuke afwisseling was. Ten slotte hebben wij op het eindpunt in Haarsteeg nog gezellig op het terras nog wat gedronken. Iedereen bedankt voor deze mooie gezellige wandeldag.

 • C. d.

  30-05-2022

  Ook ik sluit me hierbij aan. Mooie wandeling, fijne groep. Tot de volgende keer!

 • Denis S.

  28-05-2022

  Ik vond het een mooie, afwisselende en gezellige wandeldag. En leuk dat er wat avontuurlijke wandelpaden bij zaten. Bedankt iedereen voor de gezelligheid en René natuurlijk weer bedankt voor het organiseren! Op naar de volgende etappe van Haarsteeg naar Empel eind juni.

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo (tussen 4,5 en 5 km/pu)

 • Tom R.

  28-05-2022

  Ik sluit mij aan bij Dennis. Vond het een mooie etappe door afwisselend landschap en heb genoten van de gezelligheid. Nogmaals dank voor de goede organisatie, René. Op naar etappe 11!