Reacties en foto's

 • ZO 30/01
  Markiezenhof, Ravelijn, Waterschans en Binnenschelde
  17 km
  VOL
  Noord-Brabant, NS Bergen op Zoom (rondwandeling)
  12/11 deeln.
 • Markiezenhof, Ravelijn, Waterschans en Binnenschelde
  Noord-Brabant, NS Bergen op Zoom (rondwandeling)
  17 km
  12/11 deeln.
  VOL
 •  

 • Rene van de R.

  ( organisator / kaartlezer ) 30-01-2022

  Ruim 2 jaar geleden heb ik voor het laatst een wandeling op weekendhike georganiseerd. Dit vanwege het COVID-virus. Nu heb ik veel plezier vandaag met 11 deelnemers de wandelroute vanuit Bergen op Zoom georganiseerd. Vanmorgen startten we bij het Centraal Station, waarna we al snel in het oude centrum van Bergen op Zoom kwamen. Hier zagen we de "peperbus", de schouwburg De Maagd en het Markiezenhof. Door een mooi park en een mooi lang wandelpad langs de "Zoom" kwamen we buiten Bergen op Zoom bij Fort de Waterschans terecht. Via graspaden langs het Zoommeer en het Markiezaatsmeer kwamen we bij de horeca gelegen aan de Binnenschelde. Hier hebben we gezellig wat gedronken. Ten slotte zijn we door de binnenstad naar het Centraal Station gewandeld. Iedereen bedankt voor de gezelligheid en de leuke wandeldag. Graag tot de volgende keer!

 • Denis S.

  30-01-2022

  Ik vond het een erg mooie en afwisselende wandeling in en rond Bergen op Zoom. Leuk om na zo n lange tijd weer met Weekendhike te wandelen. Bedankt iedereen voor de gezelligheid en René bedankt voor het organiseren van de wandeling.

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

 • Stefan van der H.

  30-01-2022

  Bedankt voor de gezelligheid allemaal en René bedankt voor de goede organisatie, de mooie wandeling en het goede weer. Tot de volgende keer

 • C. d.

  30-01-2022

  Was een heel fijne dag. Bedankt iedereen, en vooral natuurlijk René!