Reacties en foto's

 • ZA 11/07
  Brabants rondje
  18 km
  VOL
  Noord-Brabant, Sleeuwijk (rondwandeling)
  9/9 deeln.
 • ZA 11/07
  Brabants rondje
  Noord-Brabant, Sleeuwijk (rondwandeling)
  18 km
  9/9 deeln.
  VOL
 •  

 • Jorrik I.

  ( organisator / routebegeleiding ) 12-07-2020

  Beste wandelaars, het was me eerst wandeltocht die ik zelf heb georganiseerd. We begonnen de dag met een koffiestop en dat was goed getimed want toen we binnen zaten begon het te regenen. Nadat we deze koffiestop langer maakte dan de bedoeling. Zijn we dus (nadat het weer droog werd) later aan deze wandeling begonnen. De zon liet zich gelukkig ook weer wat van zich zien. En zo liepen we langs molens en een zorgboerderij en door Oudendijk om zo via een rivierdijk in Woudrichem aan te komen. Hier hebben we geluncht met uitzicht op de rivier! En daarna zijn we nog Woudrichem in geweest om bij de kerk en bij de korenmolen te gaan kijken. Ook hebben nog gekeken of dokter Tinus thuis was. Maar niemand van ons durfde aan te bellen. Onverrichter zaken zijn weer doorgelopen richting Sleeuwijk. We zijn de uiterwaarden ingelopen en kwamen daar nog oog in oog met wat Konikpaarden. Nadat we deze wat ontweken hebben liepen via de rivier strandjes zo de jachthaven van Sleeuwijk weer in. In deze jachthaven moet de speedboot van onze Koning liggen. We hebben helaas niemand van het koningshuis gezien. Via de fietsdijk en het dorpspark/oude ijsbaan liepen weer terug naar de beginpunt. Daar hebben we nog een afsluitings drankje gedronken. Ik begreep dat iedereen het een mooie tocht vond en het goed naar zijn zin had! Ik vind het ook zeer geslaagd en wil jullie bedanken voor jullie aanwezigheid! Tot de volgende keer! Alex bedankt voor je mooie foto’s!!

 • Alex J.

  12-07-2020

  Goed georganiseerde wandeling met prima timing (met regen zaten we binnen) in een elke omgeving.

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • henk p.

  12-07-2020

  jorrik, was een superleuke dag! voor de eerste keer organiseren ging je goed af...voor meer impressies zijn er niet alleen de fotos van alex maar ook de fotos van tom rooiakkers op fb!

 • Jacco D.

  12-07-2020

  Hele geslaagde dag! Heerlijk door de natuur gelopen, door een stadje geslenterd, lekker veel ge-horecaat en afgesloten met een etentje. Als je niet beter zou weten, zou je niet zeggen dat je eerste was als gids.

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo (tussen 4,5 en 5 km/pu)

 • Julie S.

  12-07-2020

  Voor herhaling vatbaar, top gedaan!

 • Marco V.

  12-07-2020

  was leuk georganiseerd met ook af en toe praatje wat er te zien was van de omgeving. Bijzonder dat bootje ernaast maxima heette met kroontje..Net gefietst langs klompenpad hier in culemborg... Misschien dat ik zelf ook een keer iets ga organiseren.... ook toevallig langs rivier maar dan de lek. Groet, Marco