Reacties en foto's

 • ZO 20/09
  Oostwaardpad
  22 km
  VOL
  Noord-Brabant, Hank (rondwandeling)
  11/11 deeln.
 • ZO 20/09
  Oostwaardpad
  Noord-Brabant, Hank (rondwandeling)
  22 km
  11/11 deeln.
  VOL
 •  

 • Gert-Jan G.

  ( organisator / routebegeleiding ) 20-09-2020

  Na een kop koffie en het insmeren met zonnebrandcreme begonnen we onze wandeltocht op deze fraaie nazomerdag. Via een asfaltweg kwamen we na een paar kilometers uit op een weids landschap.
  Met het doel om de route iets aantrekkelijker te maken verlieten we de akkers. We volgden een lang slingerpad door een bos en kwamen terecht in een andere omgeving. We wandelden langs omgeploegd land, verderop zagen we koeien. Onderweg hadden we uitzicht op vogels:
  een ooievaar, ganzen en verschillende roofvogels. Wat later dan gepland bereikten we fort Bakkerskil. Hier konden we onze vitaminen aanvullen en de benen ontspannen. De verse smoothies waren populair.

  Tot nu toe hadden we een paar hindernissen: een paar wankele bruggetjes. Op
  de terugweg kregen we te maken met een volgende uitdaging: het trekpontje naar de overkant van de rivier. Toen de eerste groep een poging waagde naar de oever, liep het katrol op een gegeven moment vast. Het pontje bleef halverwege stil liggen. Door de inspanningen van Edwin kwam de ketting eindelijk los. Schipper Andries mocht de overige deelnemers overzetten. We vervolgen de route
  via een langgerekt pad door struikgewas. Daarna langs mooie velden met onder andere rode kool. De bebouwde kom kwam in zicht en tevens (voor sommigen) de patates frites bij cafetaria Heerlijk.
  Alex, nog bedankt voor de mooie foto s.

 • Arjan S.

  23-09-2020

  Mooie foto s inderdaad Alex! Ook een goede afwisseling in wat je allemaal vastgelegd hebt. verder was het een mooie wandeling.

  Ik vond het tempo: Behoorlijk doorlopen (tussen 5 en 5,5 km/pu)

 • Alex J.

  20-09-2020

  Het was een lange wandeldag waarin wij ons het ene moment in het Biesbosch en het andere moment in een Groningse landschap konden wanen.

  Klik hier voor de foto's van deze tocht