Reacties en foto's

 • ZA 28/07
  EXTRA De lachende Vis
  17 km
  VOL
  Noord-Brabant, Den Bosch (Oud Empel, rondwandeling)
  9/9 deeln.
 • ZA 28/07
  EXTRA De lachende Vis
  Noord-Brabant, Den Bosch (Oud Empel, rondwandeling)
  17 km
  9/9 deeln.
  VOL
 •  

 • Jacco D.

  ( organisator / routebegeleiding ) 29-07-2018

  Met een kopje koffie erbij zagen we iedereen een voor een binnendruppelen op het beginterras. Een prima wandeldag. De ergste hitte was voorbij en de buien mochten niet echt een naam hebben.
  We liepen in een achtvorm over de dijk en door de uiterwaarden. Langs graspaadjes, een avontuurlijk stenen-spring-pad, loslopende paarden en bijzondere planten. Mooie natuur dus.

  Net voordat de rode stip van buienradar zou passeren; en er ook daadwerkelijke en buitje losbrak; waren we bij de horeca.
  Prima timing zal ik maar zeggen; je kunt ook kunnen zeggen dat het toeval ons goed gezind was.

  Vlakbij dit cafeetje is een idyllisch plekje dat vroeger bekend stond als "lelijkste plek van Brabant". Geen valse bescheidenheid, maar een plek waar ooit mensen zijn koud gemaakt. Maar nu lag het idyllisch erbij, met dank aan de EU.

  Via een laatste stuk uiterwaarden kwamen we weer bij de lachende vis. Daar dronken we nog wat en werd het rest van het programma uit de doeken gedaan: zwemmen en eten.

  Henk en ik hebben gezwommen in heerlijk water. Daarna hebben we met z n vijven, al dan niet met druipende broek, nog wat gegeten in t centrum van Den Bosch.

 • Ben F.

  30-07-2018

  Jacco, het was zaterdag weer een zeer geslaagde dag: mooie route door het mooie Brabantse land, mooi weer, een leuke groep en een mooie afsluiting bij de Lachende Vis. Bij deze ook nog enkele foto s:

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • henk p.

  30-07-2018

  jacco, het water was heerlijk in de rivier, moet je vaker doen die combinatie als het er weer voor is! Er was slecht weer voorspeld maar dat viel gelukkig reuze mee. Gezellige dag gehad en naast heerlijk gezwommen nieuwe omgeving weer gezien en heerlijk gegeten savonds, al met al iedereen bedankt voor de gezelligheid!

 • Isabelle F.

  29-07-2018

  Was mooi en gezellig!