Woensdag
27-07-2022 19:00
Reacties: Avondwandeling: Spiegelwaal (rondwandeling)
provincie Gelderland  vertrekpunt eindpunt NS Nijmegen Lent  afstand 10  aantal deelnemers op dit moment 10
 
Reactie Monique de L. (organisator / kaartlezer)  (28-07-2022)
Tijdens deze mooie zomeravond een mooie wandeling gemaakt vanaf station Nijmegen Lent. Lent was tot 1818 een zelfstandige gemeente tegenover de stad Nijmegen. De wandeling begonnen we door de bebouwing van Lent om vervolgens via het Spiegelbos op de Waaldijk uit te komen met fraaie vergezichten over de Waal. Goed zichtbaar is dat het water erg laag staat. Halverwege onze wandeling op het eiland Veur Lent op het terras van café De Zon genoten van een drankje.

Via wat meer struinpaadjes en het gezicht van Nijmegen onze weg vervolgd met een mooi uitzicht op de stad Nijmegen. De Zalige brug was helaas afgesloten, dus doorgelopen naar de volgende brug. Vanwege de werkzaamheden konden we helaas niet via de Oosterhoutsedijk de oorspronkelijke route oppakken. Hopelijk volgend jaar beter? In ieder geval genoeg inspiratie opgedaan om in deze omgeving vaker een wandeling te zoeken (en organiseren?). Voor mij zelf weet nieuwe weekendhikers leren kennen. Leuk en gezellig! Hopelijk tot een volgende hike!

Naast de foto s op strava (link hieronder), heb ik ook collages geplaatst op mijn facebookpagina (vast vindbaar op mijn naam ;-)) en instagram:https://www.instagram.com/p/Cgh53tUjKzO/?utm_source=ig_web_copy_link
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
lenny b. (27-07-2022)
Hoi, ik meld mij voor vanavond sorry. Ik had niet zo goed geslapen ben erg moe . mijn excusses groetjes Lenny 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.weekendhike.nl

  •  
  • Wandelzoekpagina.nl
  • www.hiking-site.nl