Zaterdag
23-07-2022 10:30
Reacties: Variant op Leidschehoevenpad (klompenpad)
provincie Gelderland  vertrekpunt eindpunt Pannenkoekenhuis De Stapelbakker( Rondwandeling)  afstand 20  aantal deelnemers op dit moment 11
 
Reactie Monique de L. (organisator / kaartlezer)  (23-07-2022)
In mijn eigen area een variant op het klompenpad Leidschehoevenpad gemaakt. Ondanks deze thuiswedstrijd voelde het als een vakantiedag! Een heerlijke dagje op pad in goed gezelschap en met meer dan voldoende horecastops!

Voor een groot deel van deze wandeldag hebben we rond gelopen op het landgoed Heerlijkheid Mariƫnwaerdt. Natuurbelevingscentrum Leidsche Hoeven en De Hoenderik liggen net niet op het landgoed.

Ook hebben we de lakenvelders zien grazen in de weide, kikkers voor onze voeten weg zien springen, langs ganzen gelopen en tussen de geiten een weg moeten banen. Veel door open vlaktes gewandeld, langs water, bruggetjes, overstapjes, door lanen en af toe wat beschutter door een bosje. Al met al erg gevarieerd en erg ontspannen! Dank boor de gezellige dag en tot een volgende hike!
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Kordula van D. (23-07-2022)
Het was een heerlijk dagje wandelen met een gezellige groep in een mooie omgeving. De leuke horecastops en het mooie weer maakten de dag helemaal af. Bedankt voor de organisatie Monique! 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.weekendhike.nl

  •  
  • Wandelzoekpagina.nl
  • www.hiking-site.nl