Zaterdag
26-03-2022 10:30
Reacties: Wandeling bossen Hoog Soeren en Asselse Heide
provincie Gelderland  vertrekpunt eindpunt Hoog Soeren (rondwandeling)  afstand 23 km  aantal deelnemers op dit moment 3
 
Reactie Christiaan S. (organisator / kaartlezer)  (27-03-2022)
Het was een stralende dag! Vanaf het rustige dorp Hoog-Soeren vertrokken we door het eerste deel van de Kroondomeinen over een slingerend bospad en langs de Asselse Heide naar het eerste hoogtepunt met uitzicht en bankje. Kort na dit hoogtepunt kwamen we aan bij de horecastop. Hierna verder gelopen door de bossen en langs het Uddelsche Buurtveld. Op een boomstam onze boterhammen opgegeten met uitzicht op dit uitgestrekte heidegebied. Het tweede deel van de wandeling ging langs het Hoogsoerense Veld, eveneens een erg uitgestrekt heidegebied. De laatste kilometers liepen we door de bossen van het Kroondomein terug naar de kapel in Hoog Soeren. Als afsluiting een pannenkoek gegeten. Het was een geslaagde dag met een leuke mannengroep!
 
Reacties deelnemers
Ronald K. (27-03-2022)
Het was zeker een geslaagde tocht. Prima weer, gezellige groep, mooie omgeving, lekker stevig afstandje en last but not least een heerlijke pannenkoek. Bedankt Christiaan voor het organiseren!  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.weekendhike.nl

  •  
  • Wandelzoekpagina.nl
  • www.hiking-site.nl