Zaterdag
20-11-2021 10:35
Reacties: Wandeling Westerheide, Ankeveense Plassen en Naardermeer
provincie Noord-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Hilversum Mediapark - NS Naarden-Bussum  afstand 25 km  aantal deelnemers op dit moment 12
 
Reactie Christiaan S. (organisator / kaartlezer)  (21-11-2021)
Vandaag hebben we een gevarieerde wandeling gemaakt door verschillende natuurgebieden. We begonnen de wandeling door de uitgestrekte Westerheide. Tussen de bossen van Spanderswoud en landgoed Boekesteijn liepen we over de natuurbrug Crailoo. Lopend over deze brug was je er niet bewust van dat je over een weg en een spoorlijn liep. De bossen hadden nog veel mooie herfstkleuren en er was al veel blad gevallen. Na de bossen liepen we over mooie slingerende paden van het Landgoed Boekesteijn. We liepen verder langs de Ankeveense Plassen, eerst over een weiland en later over een mooi schelpenpad met aan weerszijden de Ankeveense Plassen. De wandeling ging verder over het Googpad met diverse aanlegsteigers voor een duik in de plassen. Na ongeveer 16 kilometer kwamen we aan in Paviljoen Uittermeer op het gelijknamige fort. Het was een leuk en gezellig paviljoen met heerlijke soep en appeltaart. Hierna kwamen we aan bij het uitgestrekte gebied rond het Naardermeer. Eerst over een zompig pad en later over een vlonderpad. De laatste kilometer liepen we door een mooie wijk van Naarden naar het station. Het was een gezellige dag!
 
Reacties deelnemers
Madelon K. (21-11-2021)
Was een mooie wandeling die Christiaan had bedacht. Met een gezellige groep en lekker weer eens 25 km wandelen.  
Tom R. (21-11-2021)
De wandeling was prachtig en leuk om weer ouderwets met een grote groep eropuit te trekken. Gooi- en Vechtstreek leent zich altijd voor een mooie wandeltocht, zeker nu in het najaar. Christiaan, onwijs bedankt voor de organisatie! Het was weer een topdag.  
Erik G. (21-11-2021)
Relive Weekendhike Ankeveense Plassen Naardermeer  
https://www.relive.cc/view/vmqXXjMzKoq..


Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.weekendhike.nl

  •  
  • Wandelzoekpagina.nl
  • www.hiking-site.nl