Zondag
19-09-2021 10:30
Reacties: Stelling van Amsterdam wandelroute Aagtendijk
provincie Noord-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Heemskerk (rondwandeling)  afstand 19  aantal deelnemers op dit moment 7
 
Reactie Marco de G. (organisator / kaartlezer)  (21-09-2021)
Om ongeveer half 11 waren we compleet en konden we op weg door de woonwijk naar de Stelling. Na een uurtje kwamen we aan bij Fort Veldhuis, waar we lekker buiten gezeten hebben voor een eerste koffiestop. Vervolgens ging de tocht verder langs nog een aantal forten richting de aangegeven horeca, de Krokodil. Daar hebben we geluncht. Vervolgens hebben we een lang stuk op een liniewal gelopen, om uiteindelijk bij Fort Aagtendijk uit te komen. Daar was het druk, de Bintangs (een oude Beverwijkse rockband) bleken daar op te treden. Voor ons dus geen mogelijkheid om daar iets te drinken, dus zijn we maar doorgelopen naar het eindpunt van de wandeling. Het was een mooie wandeldag met vele vergezichten.
 
Reacties deelnemers
Eric S. (21-09-2021)
Weer een nieuw stukje Nederland ontdekt, met inderdaad mooie vergezichten over de polder, met aan de einder altijd wel ergens die rokende schoorstenen van de Hoogovens ;-) Leuk dat er zoveel te doen was op de forten, zodat de koffie met appelgebak niet lang op zich liet wachten. Aan het broodje krokodil heb ik me maar niet gewaagd, maar de boerenomelet smaakte prima bij de lunch. Jammer dat de Bintangs op het laatste fort stijf waren uitverkocht, ik had de oudste nog spelende nederlandse rockband best wel in actie willen zien. Bedankt Marco voor de organisatie van deze wandeling rond Heemstede eh... Heemskerk. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.weekendhike.nl

  •  
  • Wandelzoekpagina.nl
  • www.hiking-site.nl