Zaterdag
14-08 t/m Zondag
15-08-2021
Reacties: Zwerftocht over de Veluwe
provincie Gelderland  vertrekpunt eindpunt Schaarsbergen Arnhem - Ede/Wageningen NS  afstand 20 + 20  aantal deelnemers op dit moment 6
 
Reactie Julie S. (organisator / kaartlezer)  (15-08-2021)
Veluwe zwerftocht - Weekendhike.
Zeven weekendhikers verzamelden zich zaterdagochtend bij de toegang van NP Hoge Veluwe. Stevige goed gevulde rugzakken op, klaar voor een zwerftocht over de Veluwe. Daar gingen ze, roodgeel en roodwit volgend. Op zoek naar de wolf, zwijn, moeflon of hert. Niet gevonden natuurlijk, want zoals bij de meeste weekendhikes werd er gezellig gekletst. En echt ongerept is de Veluwe ook niet, dus was er ook horeca onderweg. Na 20km werd een witte fiets gezocht, stukkie fietsen, naar Otterlo.

De WH ers haalden onderweg nog verse eieren op de boerderij, deden inkopen bij de plaatselijke spar, en arriveerden op de camping. Het werd een gezellige avond met eten en drinken en een vooraf al fel bediscussieerde Spotify playlist. Het was een prachtige zomeravond (waar je deze zomer toch maar mee boft) met een mooie sterrenhemel waaruit er af en toe een naar beneden viel. Moe en voldaan zocht iedereen z n slaapzak op, in de twee trekkershutten.

De volgende ochtend zorgde een ontbijt met vers gemalen koffie, gekookte eitjes, broodjes en jus d orange er voor dat de WH ers weer vol energie op pad konden. 20km over Planken Wambuis en Ginkelse hei, die schitterend paars gekleurd was. De magen bleven goed gevuld met twee horecastops onderweg. Het werd opnieuw een mooie zonnige dag. Op het station van Ede-Wageningen eindigde de zwerftocht.

Iedereen bedankt voor de gezelligheid en ik hoop dat er nog meer zulke mooie Weekendhike-weekenden volgen!
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.


Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.weekendhike.nl

  •  
  • Wandelzoekpagina.nl
  • www.hiking-site.nl