Donderdag
20-08-2020 11:15
Reacties: Bloeiende Posbank & Bronckhorster Bier
provincie Gelderland  vertrekpunt eindpunt NS Rheden - NS Dieren  afstand 16  aantal deelnemers op dit moment 5
 
Reactie Jacco D. (organisator / kaartlezer)  (23-08-2020)
Dit was alweer de laatste van een serie doordeweekse zomerse wandelingen die ik heb georganiseerd. Heel spijtig!
Het was een afwisselende tocht. Eerst een heel eind door het bos, en na een pauze in Dieren, verder door open landschap en oude plaatsjes als Olburgen en Rha naar de Bronckhorster Brewing Company. Door een onvolkomenheidje van de kaartlezer iets verder dan gedacht.
Maar toen we er waren was het heerlijk zitten in hun ruime biertuin, met prachtig uitzicht op de omliggende weilanden. Ze hadden een ruime keus aan speciaalbier. Doordrinkbare bieren, die zelfs zonder hipsterbaard te genieten zijn, en bijzondere pareltjes zoals de BBC Four Macallan Barrel Aged Quadrupel. Alsof een engeltje op tong piest, zo lekker. De bediening was erg symphatiek. De eigenaar Steve hielp gewoon mee, samen met een aardige dame met een mooie Achterhoekse tongval.
We konden er maar een uur zijn, de brouwerij sloot al om vijf uur, maar toch hebben sommigen aardig wat bieren geproefd.
En zo liepen we heerlijk rozig in de avondzon terug naar Dieren. Ik vond het erg gezellig dat de hele groep bleef eten op het terras. Een geslaagde afsluiting van de midweekse zomerhikes! Groeten Jacco
 
Reacties deelnemers
henk p. (23-08-2020)
jacco thx voor deze leuke dag. jammer dat de dagen over zijn, maar de weekenden blijven leuk, ik ben benieuwd wat voor verassingen er nog aan komen. 
Jorrik I. (23-08-2020)
Hoi Jacco, inderdaad wel weer erg jammer dat de doordeweekse zomer wandelingen weer voorbij zijn! Verder was de wandeling vooraf aan de bierbrouwer erg mooi! Bedankt voor het organiseren van deze wandeling en voor het uitstapje naar de bierbrouwer! De biertjes smaken bijzonder lekker dat heeft mij erg positief verrast! Bij de meeste locale bierbrouwerijen willen de biertjes nog al vaak bijzonder smaken (lees niet zo lekker). Maar dat was hier totaal niet het geval! Na afloop nog uit eten geweest met de complete wandelgroep! Bedankt allemaal voor de gezelligheid! Vond het weer een top dag! 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.weekendhike.nl

  •  
  • Wandelzoekpagina.nl
  • www.hiking-site.nl