Zaterdag
08-08-2020 11:05
Reacties: Middelpunt van Nederland
provincie Gelderland  vertrekpunt eindpunt NS Lunteren (rondwandeling)  afstand 19  aantal deelnemers op dit moment 8
 
Reactie Ronald B. (organisator / kaartlezer)  (08-08-2020)
Het Middelpunt van Nederland is een mooie wandeling met vooral veel bos, waar het lekker koel is. Een enkel keertje iets meer warmte in een open stuk, maar dan toch snel weer de schaduw in het bos. Het oversteken van het stuifzandgebied was heet, je voelde gewoon de warmte die weerkaatste via het zand weer tegen je aankomen. Echter, nog steeds goed te doen, want het bos was eigenlijk direct al in zicht.

Eenmaal bij het middelpunt aangekomen waren we allemaal toch wel blij dat de horecastop niet ver meer weg was. Na een lekker koud drankje en ook de bidons weer te hebben (bij)gevuld zijn we vol goede moed op weg gegaan voor de laatste kilometers. De totale wandeling was de moeite van het zeer warme weer waard. Aan iedereen die heeft meegelopen, bedankt en tot een volgende keer!
 
Reacties deelnemers
Eric B. (08-08-2020)
Dank Ronald voor deze wandeling. Ondanks de hitte zeker de moeite waard. Geniet allen nog van het mooie weer en wie weet tot een volgende keer. 
Petra D. (08-08-2020)
Was een topwandeling! Allemaal bedankt voor de leuke dag. Kom rustig bij. Ik heb mijn waterijsje inmiddels op. En ik heb nog wat Sahara zand voor thuis bewaard :) 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.weekendhike.nl

  •  
  • Wandelzoekpagina.nl
  • www.hiking-site.nl