Zaterdag
30-04-2022 10:00
Reacties: Zuiderwaterliniepad 9e etappe Waspik - Drunen
provincie Noord-Brabant  vertrekpunt eindpunt Waspik - Drunen (carpoolen)  afstand 21 km  aantal deelnemers op dit moment 11
 
Reactie Denis S. (organisator / kaartlezer)  (01-05-2022)
We hebben de 9e etappe van het Zuiderwaterliniepad gelopen. Na een kopje koffie/thee begonnen we aan de wandeling. We liepen een stukje door het dorp Waspik, daarna kwamen we in het gevarieerde slagenlandschap. We wandelden door weiden met bomen en struiken, langs een kanaal, langs een eendenkooi en bij een uitkijktoren keken we naar het omliggende waterrijke gebied. In Waalwijk hadden we een horecastop en aan het einde van deze etappe wandelden we nog door het mooie bosrijke gebied bij de Baardwijkse Overlaat. Na afloop ging een aantal mensen nog iets drinken in het centrum van Drunen. Ik vond het een mooie en gevarieerde wandeling en het was erg gezellig. Bedankt allemaal voor jullie deelname en de gezelligheid tijdens de wandeling. Graag weer tot een volgende wandeling.
 
Reacties deelnemers
Rene van de R. (01-05-2022)
Het was een mooie afwisselende wandeling. Heel anders dan onze vorige etappe, wat het Zuiderwaterliniepad ook extra leuk maakt. Leuke horecastops onderweg. Bedankt Denis :-) 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.weekendhike.nl

  •  
  • Wandelzoekpagina.nl
  • www.hiking-site.nl