Zaterdag
12-09-2020 12:30
Reacties: Stadswandeling Roosendaal
provincie Noord-Brabant  vertrekpunt eindpunt NS Roosendaal (rondwandeling)  afstand 15  aantal deelnemers op dit moment 11
 
Reactie Lianne D. (organisator / kaartlezer)  (13-09-2020)
Vond het leuk om met jullie door Roosendaal te wandelen. We hebben hierbij 3 parken gezien. We hadden ook geluk dat we een kijkje konden nemen in de Paterskerk en de tuinen ervan. Op de oude Markt hebben we wat gedronken. Daar stonden een paar kermisattracties, Corona-proof. Na afloop met z n zevenen nog wat gegeten in de stad. Was gezellig, tot een volgende keer.
 
Reacties deelnemers
Rene van de R. (13-09-2020)
Hoi Lianne, het was een leuke wandeling in (voor mij) bekend gebied. Voor het eerst ook de paterstuinen achter de kerk gezien. Dat was erg mooi. Nadien nog heerlijk gegeten. Het was gezellig :-) Bedankt. 
Denis S. (13-09-2020)
Ik vond het een leuke wandeling door Roosendaal. We hebben mooie parken gezien, het leuke centrum met de mooie Oude Markt en ik heb een goede indruk gekregen van Roosendaal, veel was nog onbekend voor mij. Je had een leuke horecastop uitgezocht en het eten na afloop was ook leuk, gezellig en allemaal coronaproof. Bedankt Lianne voor het organiseren en verder iedereen natuurlijk bedankt voor de gezelligheid.  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.weekendhike.nl

  •  
  • Wandelzoekpagina.nl
  • www.hiking-site.nl