Zaterdag
02-04-2022 10:00
Reacties: Zuiderwaterliniepad 8e etappe Oosterhout - Waspik
provincie Noord-Brabant  vertrekpunt eindpunt Oosterhout - Waspik (carpoolen)  afstand 25 km  aantal deelnemers op dit moment 10
 
Reactie Rene van de R. (organisator / kaartlezer)  (02-04-2022)
Vandaag hebben wij sinds oktober 2019 het Zuiderwaterliniepad hervat met deze 8e etappe van Oosterhout naar Waspik. Nadat we in Oosterhout waren begonnen met koffie/thee konden we van start gaan. Van West naar Oost gingen we door Oosterhout, door o.a. een mooi park, het leuke centrum en een buitenwijk gingen wij in het buitengebied richting het historische Geertruidenberg. In dit mooie oude centrum van deze "stad" hebben wij bij een gezellig café met Mariabeelden en andere authentieke/antieke spullen kunnen rusten. Vervolgens wandelden wij via het dorp Raamsdonkveer, het buitengebied, het dorp Raamsdonk naar Waspik. Hier hebben we na 25 km afgesloten met een drankje. Iedereen bedankt voor de gezellige dag en ik hoop dat we nog veel mooie wandeletappes van het Zuiderwaterliniepad in 2022 samen kunnen wandelen.
 
Reacties deelnemers
Denis S. (02-04-2022)
Eindelijk na 2,5 jaar hebben René en ik het Zuiderwaterliniepad weer opgepakt. René was de organisator van deze etappe. Het was leuk om weer te starten op het eindpunt van de vorige keer, na zo n lange tijd. Vooral het vestingstadje Geertruidenberg vond ik erg leuk. Deze etappe was voor mij in bekend gebied, Waspik is namelijk het dorp waar ik geboren en opgegroeid ben, toch waren er voor mij onbekende gedeelten bij. Het was een gezellige en snelle groep bij deze lange wandeling. Bedankt allemaal voor de gezellige dag en René bedankt voor het organiseren van de wandeling! Allemaal graag tot ziens bij een volgende etappe van het Zuiderwaterliniepad.  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.weekendhike.nl

  •  
  • Wandelzoekpagina.nl
  • www.hiking-site.nl