Woensdag
09-09 t/m zondag
12-09-2020
Reacties: Actief kampeer weekend in de Ardennen #8
provincie Buitenland  vertrekpunt eindpunt Bomal sur Ourthe (Belgie)  afstand 25+23+10  aantal deelnemers op dit moment 10
 
Reactie Ralph M. (organisator / kaartlezer)  (18-09-2020)
Wow wat een geweldig weekendje was het weer. Wat hebben we genoten! Mooi zomers weer elke ochtend een heerlijk uitgebreid ontbijt. Donderdag hebben we een mooie pittige wandeling van zo’n 28km gemaakt op en neer door de Ourthevallei met 591 hoogtemeters. Vrijdag zijn de meeste met de trein een dagje naar Luik gegaan. En heb ik met Guido een roadtrip gemaakt. Via Baraque Fraiture (het hoogste punt van België) en de watervallen van Coo. Allemaal genoten van een top dag.

Zaterdag was het weer tijd voor een mooie nieuwe wandeling. Deze keer was hij 24km en had hij 613 hoogtemeters. Hij was totaal anders dan donderdag en weer zo mooi. Zelfs voor mij zaten er nieuwe stukken tussen. Na terugkomst stond er een uitgebreide BBQ klaar.

Zondag naar ons laatste ontbijt was het helaas tijd om op te ruimen en naar huis te gaan. Maar wat kunnen we terug kijken op een super leuk en geslaagd weekendje Ardennen. Thanx dat jullie erbij waren. Groetjes en tot volgend jaar.
 
Reacties deelnemers

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.weekendhike.nl

  •  
  • Wandelzoekpagina.nl
  • www.hiking-site.nl