Tweede kerstdag
donderdag
26-12-2019 10:30
Reacties: Den Bosch op tweede kerstdag
provincie Noord-Brabant  vertrekpunt eindpunt NS Den Bosch (rondwandeling)  afstand 20  aantal deelnemers op dit moment 15
 
Reactie Gerrit-jan H. (organisator / kaartlezer)  (27-12-2019)
Met alle deelnemers uit alle hoeken en gaten van Nederland verzamelden we ons s morgens onder bij het station.
Mooi op tijd, met relatief mooi weer, vertrokken we richting al het moois dat de omgeving van s Hertogenbosch te bieden heeft. We liepen over het halve zolen lijntje, en bespraken het vernuft en de pracht van de brug die we overstaken.
We vervolgden onze tocht over soms enigszins vettige paadjes richting de Ijzeren Man, waar we precies op tijd waren voor onze gereserveerde plekken. We nuttigden onze gewaardeerde lunch en vertrokken na de lunch weer spoedig omdat hier en daar inkak-momentjes dreigden, en we moesten nog een stuk.
We liepen langs het afwateringskanaal bij Vught (oh, is dit nu de EBI?!) en de singelgracht terug naar s Hertogenbosch.
Aldaar hebben we met een aantal gediplomeerde katholieken en anders (on)gelovigen de kerststal in de St. Jan bezocht. Volgens goed katholiek gebruik hebben na het kerkbezoek meteen een café opgezocht om de dag af te sluiten.
Iedereen bedankt voor de gezelligheid en tot de volgende keer!

Gerrit-jan.
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Denis S. (29-12-2019)
Het was een mooie en gevarieerde wandeling op 2e Kerstdag. Mooie foto s ook Gerrit-jan. Ik vond het een leuke en gezellige dag. Gerrit-jan bedankt voor het organiseren en verder iedereen bedankt voor de gezelligheid.  
Marjolein J. (27-12-2019)
Hoi Gerrit-jan, Leuke foto s heb je gemaakt van de hike van gisteren op tweede kerstdag. Goed verhaal ook. Dank voor de organisatie! Wie weet tot een volgend keer. Mijn schoenen zijn weer schoon, ik vind het toch altijd wel iets hebben beetje banjeren door de blubber.  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.weekendhike.nl

  •  
  • Wandelzoekpagina.nl
  • www.hiking-site.nl