Zaterdag
16-11-2019 10:20
Reacties: Over Tiendwegen, langs Hekendorp en Reeuwijkse plassen
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Gouda Goverwelle - NS Gouda  afstand 22 km  aantal deelnemers op dit moment 14
 
Reactie Christiaan S. (organisator / kaartlezer)  (18-11-2019)
Het was een mooie zonnige dag vandaag. Vanaf station Gouda Goverwelle liepen we al vrijwel direct door het Steinse Groen en vervolgens via het jaagpad langs de Hollandse IJssel naar Haastrecht. Hierna liepen we langs een kaasboerderij over een weiland naar de Steinse Tiendweg. Hier hadden we aan weerszijden fraaie vergezichten op dit Zuid-Hollandse landschap. Via de Enkele Wiericke liepen we naar onze horecastop in Hekendorp. Na een goede bodem verder gelopen langs de Oostkade naar Hogebrug. Hier ging de route verder over de Prinsendijk naar de Put van Kruyt met de Oukoopse Molen. Via de het pad van de Oukoopse Kade liepen we verder richting de Reeuwijkse Plassen. Hier liepen we over smalle, rustige wegen met fraaie doorkijkjes. De laatste kilometers liepen we langs de Breevaart en de Karnemelksloot naar het historische centrum van Gouda. Als afsluiting nog wat gedronken op de Markt. Het was een erg leuke dag!
 
Reacties deelnemers
Tom R. (18-11-2019)
Christiaan, onwijs bedankt voor weer een schitterende wandeling. Het was genieten en de weergoden waren ons goed gezind. Tot ziens bij een volgende hike.  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.weekendhike.nl

  •  
  • Wandelzoekpagina.nl
  • www.hiking-site.nl