Zondag
03-11-2019 10:30
Reacties: De Maashorst
provincie Noord-Brabant  vertrekpunt eindpunt Schaijk (rondwandeling)  afstand 20 km  aantal deelnemers op dit moment 12
 
Reactie Denis S. (organisator / kaartlezer)  (03-11-2019)
We hebben vandaag een mooie wandeling gemaakt in de Maashorst rondom Schaijk. Na een kopje koffie/thee bij eetcafé de Notaris begonnen we aan de wandeling. Eerst liepen we door Schaijk, daarna wat open landschap en toen we de provinciale weg zijn overgestoken kwamen we in het bos. Onbewust hebben we hier een afkorting gemaakt, waardoor de wandeling een stukje korter is geworden. De wandeling ging verder over de hei en over bospaden. We kwamen bij de horecastop bij eetcafé de Boshut. Hier hebben we buiten gezeten en wat gedronken en de meesten van ons ook iets gegeten. We wandelden verder door het bos, nog steeds met droog weer. We kwamen weer in het open landschap bij Schaijk en liepen nog een rondje door het dorp en door een park en kwamen uit bij de horeca waar we ook gestart waren. Hier namen we nog een drankje. Ik vond het een leuke, gezellige dag met een gezellige groep. En we hadden droog weer, we waren de regen namelijk voor, die kwam later wel. Bedankt iedereen voor de gezelligheid!
 
Reacties deelnemers
henk p. (03-11-2019)
denis thx voor het organiseren in deze omgeving, leuke horeca met heerlijke soep! alhoewel er slecht weer voorspeld was viel het reuze mee! 
Rene van de R. (03-11-2019)
Vandaag met een mooi wandelgebied kennis gemaakt wat ik nog niet kon. Een mooie afwisselende wandeling en bij de horecastop ook genoten van de heerlijke Brabantse erwtensoep ;-) Bedankt voor de mooie wandeldag Denis. 
Madelon K. (03-11-2019)
Ik sluit me aan bij Tom. Een mooie en droge wandeling door de Maashorst met een lekkere erwtensoep. Groet, Madelon 
Tom R. (03-11-2019)
Bedankt weer voor een onwijs mooie wandeltocht, Denis! Heb genoten van de omgeving en de gezelligheid. De erwtensoep bij De Boshut was overigens ook erg lekker! Tot een volgende keer. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.weekendhike.nl

  •  
  • Wandelzoekpagina.nl
  • www.hiking-site.nl