Zaterdag
21-09-2019 15:00
Reacties: Rondvaart Dordrecht, pannenkoek en avondwandeling Kinderdijk
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Dordrecht (rondwandeling)  afstand 14 km  aantal deelnemers op dit moment 7
 
Reactie Christiaan S. (organisator / kaartlezer)  (22-09-2019)
Het was een fraaie, zonnige dag. Om 15.00 uur liepen we richting de historische binnenstad van Dordrecht, langs de Grote Kerk en langs mooie pakhuizen en over mooie bruggetjes naar de steiger van de rondvaartboot. De fluisterboot ging rustig over het water met aan weerszijden mooie panden. Vervolgens gingen we stukje over de Merwede en bij het Groothoofdpoort voer de boot door de jachthaven van Dordrecht. Na een uur varen kwamen we weer aan bij het beginpunt. De rondvaart was een leuke ontdekking van deze oude stad. Hierna liepen we naar de Merwekade waar we de waterbus namen naar Alblasserdam. Hierna verder gelopen over de dijk langs het water naar Kinderdijk. Op het terras heerlijk gegeten. Toen begon de avondwandeling langs de molens van Kinderdijk. Door de strakblauwe lucht en de schemering leverde dit mooie plaatjes op. In Alblasserdam de bus genomen terug naar station Dordrecht. Het was een gezellige dag!
 
Reacties deelnemers
Ellen B. (22-09-2019)
Christiaan reuze bedankt voor deze mooie tocht! Een top organisator die naast het hele dagprogramma ook nog een heerlijk weer regelde. Tot een volgende hike! 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.weekendhike.nl

  •  
  • Wandelzoekpagina.nl
  • www.hiking-site.nl