Zaterdag
12-10-2019 10:15
Reacties: Zuiderwaterliniepad 7e etappe Terheijden - Oosterhout
provincie Noord-Brabant  vertrekpunt eindpunt Terheijden - Oosterhout  afstand 21 km  aantal deelnemers op dit moment 12
 
Reactie Denis S. (organisator / kaartlezer)  (13-10-2019)
We hebben de 7e etappe van het Zuiderwaterliniepad gelopen, we hadden prima wandelweer. We moesten het vandaag zien te redden zonder mede-organisator René, die helaas ziek was. Na een kopje koffie/thee bij het afspreekpunt aan de rand van Oosterhout carpoolden we naar Terheijden. Daar sloot Rob aan. We wandelden eerst door een mooi, gevarieerd open landschap richting Den Hout. We kwamen uit bij het Mark-kanaal en volgden dit een stuk, staken dit over en liepen verder langs mooie bomen, dan weer open terrein en dan weer kleine stukjes bos. Bij de Spinolaschans wandelden we een rondje over de verdedigingswerken, ook al een erg mooi gedeelte van de wandeling. We liepen verder naar Teteringen. Hier moesten we even zoeken naar de horeca. Maar al snel genoten we van een verdiende rustpauze bij By Tater, een erg leuke horeca. Vanuit Teteringen liepen we verder richting de Vrachelse Heide, een mooi bosgebied bij Oosterhout en we kwamen op ons eindpunt bij Brasserie Woods. Met een hele groep bleven we hier eten en we sloten de wandelingen van het Zuiderwaterliniepad voor dit jaar af. In maart gaan we verder met dit pad. Ik hoop jullie dan weer te zien voor het 2e gedeelte. Bedankt iedereen voor de gezelligheid.
 
Reacties deelnemers
Monique R. (14-10-2019)
Grappig om in je eigen omgeving toch stukken te lopen die je normaal niet doet. Wat hadden we weer een geluk met het weer, en natuurlijk een leuke groep. Het was weer gezellig. 
Tom R. (13-10-2019)
Het was wederom een geslaagde dag met een mooie wandeletappe en een leuke groep. Het lekkere etentje bij Woods was een prima afsluiter. In maart ben ik er zeker weer bij! Bedankt voor de goede organisatie, Denis!  
Madelon K. (13-10-2019)
Het was een mooie etappe. En we hadden droog weer. Gezellige groep en na wandeling lekker gegeten bij brasserie Woods. Denis, bedankt voor het organiseren. Groet, Madelon 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.weekendhike.nl

  •  
  • Wandelzoekpagina.nl
  • www.hiking-site.nl