Zondag
29-09-2019 11:30
Reacties: Wandeling in de duinen van Goedereede
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt Goedereede (rondwandeling)  afstand 19  aantal deelnemers op dit moment 12
 
Reactie Margreet van G. (organisator / kaartlezer)  (30-09-2019)
Vol verwachting klopte ons hart...zouden jullie ondanks de slechte weersvoorspelling naar de wandeling in Goedereede komen? En jawel.. twaalf helden stonden op ons te wachten op de parkeerplaats bij Kwade Hoek, geweldig! Het werd een hele gezellige uitwaai-wandeling in de duinen en op het strand die we droog begonnen en eindigden (en tussendoor werden we nat). Met een pauze in strandtent De Zeester, natte voeten bij het oversteken van een geul op het strand en het spotten van een zeehondje tijdens het tweede deel van de wandeling. Dank dat jullie er waren, wij hebben ervan genoten!
 
Reacties deelnemers
Tom R. (01-10-2019)
Ik vond het ook een zeer geslaagde wandeling met een hele gezellige groep. Voor mij persoonlijk was het natuurgebied bij Goedereede een nieuwe wandelomgeving. Ondanks de vele regen in de middag onwijs genoten van de tocht. Margreet, bedankt voor de organisatie en tot ziens.  
Madelon K. (30-09-2019)
We hebben de wandeling voor een groot deel droog gehouden. Was zeker de moeite waard door het natuurgebied Kwade Hoek. Margreet, bedankt voor het organiseren. 
Rene van de R. (30-09-2019)
Deze wandeling is absoluut de moeite waard, met mooie natuur en strand. Bedankt voor het organiseren van deze leuke wandeltocht, Margreet. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.weekendhike.nl

  •  
  • Wandelzoekpagina.nl
  • www.hiking-site.nl