Vrijdag
23-08-2019 19:00
Reacties: Avondwandeling Panbos, Fort Voordorp en langs Roberto
provincie Utrecht  vertrekpunt eindpunt NS Bilthoven - NS Utrecht Centraal Station  afstand 12 km  aantal deelnemers op dit moment 13
 
Reactie Christiaan S. (organisator / kaartlezer)  (24-08-2019)
Het was weer een mooie zomeravond voor een wandeling. Vanaf station Bilthoven liepen al vrijwel direct door het Panbos over een mooie boslaan, vervolgens liepen we langs open stukken met hoog gras afgewisseld met bospaadjes richting de Biltse Hoek. Via het Boetzelaerpark kwamen we langs een mooi stukje van De Bilt en via Fort Voordorp kwamen we aan in de Zeeheldenbuurt. Het wachten in de rij bij Roberto was de moeite waard voor een heerlijk ijsje. Na afloop nog iets gedronken bij een cafe op het Neude. Dat was de afsluiting van een gezellige wandeling!
 
Reacties deelnemers
henk p. (25-08-2019)
superavond christiaan! heerlijk weer, mooie omgeving, top ijs! enigste minpuntje van de avond, de rekening bij de horeca klopte niet, waardoor maria, jorrik en ik moesten bijleggen.Tip volgende keer eerst de gezamelijke rekening betalen en dan afscheid nemen!neemt niet weg dat ik een gezellige heerlijke avond heb gehad! 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.weekendhike.nl

  •  
  • Wandelzoekpagina.nl
  • www.hiking-site.nl