Zaterdag
24-08-2019 10:20
Reacties: Langs de Rottemeren en door het Bergse Bos
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Nieuwerkerk aan den IJssel - NS Rotterdam Noord  afstand 21  aantal deelnemers op dit moment 11
 
Reactie Ronald B. (organisator / kaartlezer)  (24-08-2019)
Een wandeling langs de Rottemeren en door het Bergse Bos is één doorlopende voorstelling tot aan de laatste stap. Van een met groen omgeven vaart, via een pittoreske dorpsstraat, langs de waterrijke Rottemeren en natuurlijk de Rotte zelf, door het Hoge Bergse Bos en daarna het Lage Bergse Bos, vervolgens weer langs de Rotte om te eindigen bij de tramhalte. Vergeet daarbij niet de ongeplande stop bij een gezellige theetuin waarvoor je eerst door een kledingwinkel heen moest, de rustpauze op een grasveldje en ook de geplande horecagelegenheid was van welkome aard. Bovenal, diverse bilaterale gesprekken maakten van de voorstelling een compleet geheel.
Tot slot met de tram naar het centrum voor een overheerlijk Italiaans gerecht. Ter afsluiting van een leuke, gezellige, warme en zonnige dag nog een ijsje gegeten bij de bekendste ijssalon van Rotterdam. Tot een volgende wandeling!
 
Reacties deelnemers
henk p. (26-08-2019)
ronald, bedankt voor het organiseren! was een mooie en gezellige dag! 
Renske B. (26-08-2019)
Het was weer een mooie tocht, en vooral een erg gezellige dag! Ronald bedankt voor de organisatie en de rest voor de gezelligheid. 
Tom R. (25-08-2019)
Het was een mooie wandeltocht, Ronald! Een zonnige zomerdag met een gezellige groep mensen. Op de zwoele zomeravond heerlijk gegeten bij de Italiaan in hartje Rotterdam, wat een prima afsluiter was. Onwijs bedankt voor de organisatie. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.weekendhike.nl

  •  
  • Wandelzoekpagina.nl
  • www.hiking-site.nl