Zaterdag
13-07-2019 10:30
Reacties: Zuiderwaterliniepad 5e etappe Klundert - Etten-Leur
provincie Noord-Brabant  vertrekpunt eindpunt Klundert - Etten-Leur (Zwartenbergse molen)  afstand 18  aantal deelnemers op dit moment 11
 
Reactie Denis S. (organisator / kaartlezer)  (13-07-2019)
We hebben vandaag de 5e etappe van het Zuiderwaterliniepad gelopen. We begonnen de wandeling in het leuke vestingstadje Klundert met een kopje koffie/thee bij Eeterij Kelian. Via een mooie route door Klundert kwamen we in het poldergebied, via dijken wandelden we naar Zevenbergen. Hier hadden we onze horecastop bij Gasterij de Engel, een leuke horeca. We genoten op het terras hier van een drankje en de meesten aten hier ook iets. Eén lunchgerecht viel wel erg groot uit, maar ging wel grotendeels op ;-) Na Zevenbergen kwamen we weer in het buitengebied, we liepen door de polder, over dijken, langs water en bomen, gedeeltelijk ook over onverharde paden en bereikten ons eindpunt, de Zwartenbergse Molen. Hier namen we nog een drankje en kletsten wat na. Ik vond het weer een leuke wandeldag met een leuke, gezellige groep. In het eerste deel van de wandeling hebben we wat regen gehad, maar later klaarde het op en ging de zon schijnen, dus eigenlijk best lekker wandelweer. Bedankt iedereen voor jullie gezelligheid en graag tot de volgende etappe in september.
 
Reacties deelnemers
Monique R. (15-07-2019)
Hai Denis en RenĂ©, vond het een goed uitgezette route, met een leuke, gezellige groep , en perfecte getimede horecastops…  
Tom R. (15-07-2019)
Ik heb wederom genoten van een mooie wandeletappe met Klundert en Zevenbergen op de route, waar ik nog niet eerder was geweest. Leuke authentieke dorpen met vriendelijke mensen. Het was ook weer onwijs gezellig. Dennis en RenĂ©, bedankt weer voor de goede organisatie! 
henk p. (14-07-2019)
denis en rene, was weer een leuke etappe! gezellige horecastops! 
Rene van de R. (13-07-2019)
Denis, het was een mooie wandeling vandaag, waar we via leuke wegen en paden vanuit Klundert door Zevenbergen (met gezellige horeca) naar de Zwartenbergse molen hebben gewandeld. Het was gezellig. Bedankt voor het organiseren en graag tot september voor de volgende etappe ;-) 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.weekendhike.nl

  •  
  • Wandelzoekpagina.nl
  • www.hiking-site.nl