Zaterdag
08-06-2019 9:50
Reacties: EXTRA Groene Wissel 675: Borkum
provincie Buitenland  vertrekpunt eindpunt Eemshaven station  afstand 18  aantal deelnemers op dit moment 6
 
Reactie Wouter B. (organisator / kaartlezer)  (08-06-2019)
Borkum. Verregend en gezandstraald tussen verdwaalde strandkorven. Toch is er licht boven de dijk gezien. PS. Extra dank aan Arriva voor het inzetten van een privetrein.
 
Reacties deelnemers
Eric B. (10-06-2019)
Vond het leuk kennis gemaakt te hebben met 1 van de Duitse waddeneilanden. De regen maakte ons behoorlijk nat en koud, maar ondanks de buien was het zeker de moeite waard. Dank Wouter voor de organisatie en dank medehikers voor de gezelligheid. 
Marcel S. (09-06-2019)
Ondanks het stormachtige weer met een paar flinke buien, heb ik toch een leuke dag gehad, Wouter bedankt voor de organisatie, en anderen voor de gezelligheid, gr Marcel  
Pia H. (09-06-2019)
Een paar dagen geleden konden we nog in korte broek en T-shirt, maar gisteren konden we de zwembroeken en bikini s wel thuislaten. Maar....strandweer vind ik het altijd. We zijn lekker uitgewaaid (windkracht 7!) en hebben met een lekkere aardappelsoep het zand tussen de tanden weggespoeld. De elementen trotserend hebben we toch een erg leuke dag gehad. Wouter bedankt voor de organisatie. Iedereen bedankt voor de gezelligheid. Graag tot een volgende keer. 
https://photos.app.goo.gl/DadSyp9Q6nKaKSi98..


Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.weekendhike.nl

  •  
  • Wandelzoekpagina.nl
  • www.hiking-site.nl