Zaterdag
22-06-2019 10:00
Reacties: Drunens Wandelfestival
provincie Noord-Brabant  vertrekpunt eindpunt Drunen (rondwandeling)  afstand 25 km  aantal deelnemers op dit moment 7
 
Reactie Denis S. (organisator / kaartlezer)  (22-06-2019)
We hebben vandaag meegewandeld met een georganiseerde wandeltocht bij mij in de omgeving: het Drunens Wandelfestival. De start was bij een handbal- en voetbalvereniging. Toen we elkaar allemaal gevonden hadden zijn we gestart met de eerste lus. De wandeltocht was nl. verdeeld in 3 lussen van ruim 8 km. De eerste lus ging door de bossen richting het gehucht Giersbergen. We kwamen weer bij het startterrein waar we even wat gedronken hebben en genoten van het lekkere zomerweer. De tweede lus ging ook door de bossen, maar meer in de richting Waalwijk, maar zo ver kwamen we niet. Teruggekomen bij het festivalterrein kwamen we er achter dat we achter liepen op schema. Volgens de planning van de organisatie zou de start voor de derde lus uiterlijk rond 13 uur zijn en het was al bijna 14 uur. Maar met ons tempo zou dat geen probleem worden. We gingen snel van start voor de derde lus die voor een gedeelte door de bebouwde kom van Drunen voerde. We liepen o.a. door een theater en een park. Mooi op tijd arriveerden we bij de finish en hier namen we nog één of meerdere drankjes. Ik vond het een erg leuke dag met mooi weer en een erg gezellige groep Weekendhikers. We hebben veel gezien van de bosrijke omgeving van Drunen. Bedankt voor jullie gezelligheid en ik zie jullie graag weer bij een andere wandeling.
 
Reacties deelnemers
henk p. (23-06-2019)
denis was een leuke dag, goed georganiseerde wandeltocht en ook nog voor een goed doel "borstkanker" toch mooi dat de organisatie een groot bedrag heeft gekregen!vond naast de horeca op het hoofdterrein ook de picknickstops onderweg heerlijk. Top! 
Tom R. (22-06-2019)
Ik vond het ook een ontzettend leuke en gezellige dag, Denis! Het wandelfestival was sfeervol en goed verzorgd. Normaals bedankt voor de goede organisatie voor de deelnemende Weekend Hikers.  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.weekendhike.nl

  •  
  • Wandelzoekpagina.nl
  • www.hiking-site.nl